Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταπέλτης η Σάσα Σταμάτη για Βανδή- Νικολαΐδη: "Πήρα λίγο χρόνο για να γράψω αυτό εδώ το κατεβατό με χέρια που τρέμουν"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 11:56 Καταπέλτης η Σάσα Σταμάτη για Βανδή- Νικολαΐδη: "Πήρα λίγο χρόνο για να γράψω αυτό εδώ το κατεβατό με χέρια που τρέμουν"

Δεν μάσησε τα λόγια της η Σάσα Σταμάτη, σχολιάζοντας όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον χωρισμό Βανδή - Νικολαΐδη

Με ένα μακροσκελές κείμενο στα "Παραπολιτικά", η Σάσα Σταμάτη εξέφρασε τη διαφωνία της με τον τρόπου που τα εγχώρια ΜΜΕ & social media μεταχειρίστηκαν την είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Πόσες άραγε ουγκιές ηλεκτρονικό μελάνι μπορεί να έχουν χυθεί από χτες το πρωί για το περίφημο "διαζύγιο της χρονιάς"; Εντάξει παιδιά, κατανοητό. Δεν μιλάμε για τον Μίμη και τη Δέσπω από την πάνω γειτονίτσα. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα και διασημότερα ζευγάρια της χώρας που, μετά από 19 χρόνια και δύο παιδιά (το τονίζω, γιατί έχει σημασία) αποφάσισαν να ανακοινώσουν με τον πλέον ώριμο και πολιτισμένο τρόπο, πως τραβάνε πλέον δρόμους χωριστούς. Δυο άνθρωποι που 19 χρόνια τώρα δεν έχουν δώσει λαβή, σέβονται ο ένας τον άλλον, έχουν μοιραστεί αγωνίες και χαρές, αλλά έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Τόσο απλά.

Και άρχισαν τα όργανα… όπου "όργανα" βλέπε δημοσιεύματα με ανασκοπήσεις, δημοσιεύματα – αναλύσεις, δημοσιεύματα λιτά και ενημερωτικά και βέβαια δημοσιεύματα "αποψάρες". Και εγώ τα δέχομαι όλα. Ακόμα και αυτά τα τελευταία. Με μία μόνο προϋπόθεση. Πώς κάνουν "κρα". Πώς υποδηλώνουν, από τον τίτλο μέχρι την υπογραφή, ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω (επειδή, στην πραγματικότητα, δεν θέλω) είναι τα άρθρα που, ρε παιδί μου, μπερδεύουν και που φέρουν και υπογραφή άλλοτε φίλων. Έχουν ίσως έναν τίτλο που θα ταίριαζε σε ενημερωτικό, ξεκινούν ως ανασκόπηση, προχωρούν στην ανάλυση και μοιάζουν να τελειώνουν εκεί όμως (και αυτό το όμως είναι το φαρμακερό) με μια δεύτερη ανάγνωση, είναι κείμενα με σπαρμένες αποψάρες. Και μάλιστα, δηλητηριώδεις αποψάρες. Από αυτές που βγάζουν χολή και που συναντά κανείς μονάχα σε χωράφια σπαρμένα με προσωπικές διαφορές και, γιατί όχι;, συμφέροντα!

Αποψάρες όμως, που όταν μιλάμε για δύο ανθρώπους (ε ναι, εκεί που φτάσαμε ας δηλώσω το αυτονόητο: είναι, πρωτίστως, άνθρωποι η Δέσποινα και ο Ντέμης) σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο της ζωής τους, είναι από αχρείαστες έως σιχαμερά βλαβερές. Από αυτές που θα σήκωναν ακόμα και την παρέμβαση του νόμου αν ήταν τοσοδά λιγάκι πιο καταφανείς. Αν σε αυτή την εξίσωση- μπάχαλο, προσθέσεις και τον παράγοντα παιδιά, δυο παιδιά που είναι πλέον σε ηλικία να αντιλαμβάνονται και να παρατηρούν όλα τα νοσηρά που υπονοούνται για τους γονείς τους τα τελευταία 24ωρα, τότε καταλαβαίνεις για ποιον ακριβώς λόγο πήρα λίγο χρόνο για να γράψω αυτό εδώ το κατεβατό με χέρια που τρέμουν.

"Κάπου ώπα" δηλαδή! Ό,τι κι αν νομίζετε ότι ξέρετε, όσα κλικ κι αν νομίζατε ότι θα κερδίζατε, όσους πόντους κι αν θεωρείτε ότι κερδίζετε ψελλίζοντας ύπουλα βδελύγματα για την ιδιωτική ζωή δύο πρώην συντρόφων και -για πάντα- γονιών, κρατήστε το για τις μεταμεσονύκτιες συζητήσεις στο μπαλκόνι σας και μην το βγάζετε παραέξω. Γιατί, τελικά, οι πόντοι δεν προτίθενται αλλά αφαιρούνται και μάλιστα στο πολλαπλάσιο και μετά… πώς θα μας κοιτάτε στα μάτια; πώς θα κοιτάξετε την Δέσποινα ή τον Ντέμη όταν θα παρακαλάτε για το επόμενο εξώφυλλο στο περιοδικό σας;".

πηγή: yupiii.gr