Διάσημοι αστέρες που έχουν αλλάξει το όνομά τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 12:45 Διάσημοι αστέρες που έχουν αλλάξει το όνομά τους

Είτε από άποψη, είτε αναγκαστικά.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας celebrities, σίγουρα κάνετε λάθος. Λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής για κάποιους από αυτούς μένουν επτασφράγιστο μυστικό, όπως για παράδειγμα το όνομα που τους δόθηκε όταν βαπτίστηκαν.

Διάσημοι αστέρες που έχουν αλλάξει το όνομά τους

Αναγκασμένοι να το αλλάξουν για λόγους συνωνυμίας με άλλους συναδέλφους του χώρου ή απλώς από επιλογή ή κατά τύχη, οι διάσημοι αστέρες που ακολουθούν παρακάτω δεν βαφτίστηκαν με το όνομα που όλοι τους γνωρίζετε σήμερα.

Βιν Ντίζελ

Προφανώς το όνομα Mark Sinclair δεν ακουγόταν αρκετά σκληρό για τον ηθοποιό όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε στέκια της Νέας Υόρκης πριν την ενασχόλησή του με τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Το αστέρι ταινιών δράσης άλλαξε το όνομά του, δανειζόμενος τα πρώτα τρία γράμματα από το επίθετο του πατριού του, Vincent. Όσο για το «Diesel», αυτό αποτέλεσε έμπνευση των φίλων του, καθώς κατά την διάρκεια της εφηβικής του ηλικίας ο Ντίζελ ήταν πάντα γεμάτος ενέργεια.

Τσάρλι Σιν

Ο ηθοποιός απλοποίησε το όνομά του από Carlos Irwin Estevez σε Τσάρλι Σιν, υιοθετώντας και ο ίδιος το καλλιτεχνικό επίθετο του μπαμπά του, Μάρτιν Σιν.

Νταϊάν Κίτον

Το πραγματικό της επώνυμο είναι Hall, όπως στην Annie Hall, ο χαρακτήρας που έπαιξε στην ομώνυμη ταινία του Γούντι Άλεν, για την ερμηνεία της οποίας κέρδισε και Όσκαρ. Ο Άλεν έγραψε το ρόλο ειδικά για την Κίτον, με την οποία έβγαινε προηγουμένως παίρνοντας το πραγματικό της επώνυμο και συνδυάζοντάς το με το ψευδώνυμό της, Annie, σύμφωνα με όσα αναφέρει το People.

Η ηθοποιός αρχικά άλλαξε το επώνυμό της σε Κίτον, το πατρικό όνομα της μητέρας της, επειδή υπήρχε προφανώς μια άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Diane Hall στην Ένωση των Ηθοποιών, σύμφωνα με τη Vogue.

Ολίβια Γουάιλντ

Αποτίνοντας φόρο τιμής στον Όσκαρ Γουάιλντ, έναν από τους αγαπημένους της συγγραφείς, η ηθοποιός άλλαξε το επώνυμό της από Cockburn όταν άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική.

Κέιτι Πέρι

Η διάσημη ποπ σταρ γεννήθηκε ως Κάθριν Ελίζαμπεθ Χάντσον αλλά άλλαξε το όνομά της, ώστε να μην συγχέεται με την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον.

Τζέιμι Φοξ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γεννήθηκε ως Eric Marlon Bishop, αλλά άλλαξε το όνομά του σε Jamie Foxx κατά τη διάρκεια που τον είχε κερδίσει το stand- up comedy. Ο κωμικός ηθοποιός επέλεξε ένα πιο γυναικείο όνομα επειδή οι γυναίκες κωμικοί συχνά καλούνταν πρώτες στη σκηνή για το act τους.

Μάικλ Κίτον

Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του για να μπει στην ένωση των ηθοποιών, καθώς το όνομα γέννησής του ήταν ίδιο με εκείνο του συναδέλφου του και μελλοντικού υποψηφίου για Όσκαρ, Μάικλ Ντάγκλας.

Μέγκαν Μαρκλ

Το όνομα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι είναι το δεύτερο βαφτιστικό της. Το πρώτο όνομα της Μέγκαν Μαρκλ ήταν το Ρέιτσελ, όπως και του χαρακτήρα που υποδυόταν στην τηλεοπτική σειρά Suits, πριν παντρευτεί το Χάρι και γίνει δούκισσα.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση