Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Επανασύνδεση για το ζευγάρι; [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 11:15 Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Επανασύνδεση για το ζευγάρι; [εικόνες]

Το δείπνο στη Μύκονο και το κόσμημα που "πρόδωσε" την πιθανή επανασύνδεση.

Λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως μάθαμε τον περασμένο Μάιο. Ειδικότερα και όπως έγινε γνωστό λίγο μετά το Πάσχα, το μοντέλο και παρουσιάστρια έφυγε από τη μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη, μετακομίζοντας σε δικό της σπίτι, λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο πλευρό της και η μητέρα της από την Πάτρα.

Έπειτα από μερικές ημέρες, ο ράπερ διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από το προφίλ του στο Instagram, ενώ έκανε unfollow τόσο την 33χρονη πρώην σύντροφό του όσο και την Έλενα Χριστοπούλου. Τώρα λοιπόν, ο Snik ακολουθεί και πάλι την Ηλιάνα στα social media, ενώ οι φήμες περί επανασύνδεσης φουντώνουν με τις τελευταίες αναρτήσεις του στα stories από τη Μύκονο.

Ειδικότερα, οι δυο τους φαίνεται πως δείπνησαν μαζί στο νησί των Ανέμων, γεγονός που "πρόδωσε" το δαχτυλίδι της παρουσιάστριας. Πρόκειται για το ακόλουθο κόσμημα που εμφανίζεται στο story του ράπερ και όπως μπορείς να δεις, είναι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Πηγή: missbloom.gr