Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία - «Έφυγες νωρίς», λένε οι φίλοι του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 14:25 Αυτός είναι ο DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία - «Έφυγες νωρίς», λένε οι φίλοι του

Σοκαρισμένοι φίλοι και συγγενείς από τον ξαφνικό χαμό του Αντώνη Καραγκούνη

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα των DJ μετά τον αιφνίδιο θανατο του Αντώνη Καραγκούνη, ο οποίος χθες, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ; έχασε τη ζωή του σε γνωστό μπαρ σε ταράτσα κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γνωστός DJ Antonio έφυγε από τη ζωή,  έπειτα από ηλεκτροπληξία, λόγω διαρροής μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων και γνωστών οι οποίοι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συλλυπητήρια μηνύματα για τον αδόκητο θάνατο του DJ Antonio. «Σε ευχαριστουμε για όλα. Πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», έγραψε ένας θαυμαστής του στο Instagram.

dj_antonio_nekros5
dj_antonio_nekros6
 


 

 

«Καλό παράδεισο φιλαράκι. Βιάστηκε ρε γαμωτο», του έγραψε ένας στενός του φίλος στο μήνυμα του. « Αντόνιο χαμογελαστε φίλε υπέροχε dj καλό ταξίδι καλό παράδεισο...δεν ξεχνώ τίποτε από τις μουσικές μας παντού..», ανέφερε ένας φίλος του. « Καλό παράδεισο φιλαράκι................ Δεν το χωράει ο νους μου ακόμα.....», δήλωσε ακόμη ένας θαυμαστής του.

 

dj_antonio_nekros9
dj_antonio_nekros_8
dj_antonio_nekros7


 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο DJ στην προσπάθεια του να αλλάξει έναν μίκτη και να βοηθήσει έναν συνάδελφο του κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί έτρεξαν γρήγορα κοντά του για βοήθεια όμως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και τον παρέλαβε μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 

dj_antonio_nekros4
dj_antonio_nekros3
dj_antonio_nekros2

Έως τώρα έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα στο τμήμα ασφαλείας του λευκού Πύργου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις για το συμβάν αλλά και ενδεχομένως σχετικά με τα όσα γνωρίζουν για τη διαρροή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή: protothema.gr