Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της - Το χιουμοριστικό μήνυμά της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 13:12 Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της - Το χιουμοριστικό μήνυμά της

Η ατάκα της Μαρίας Ηλιάκη ενώ θήλαζε το μωρό της σε καφέ της Ελβετίας.

Αφοσιωμένη στην μονάκριβη κόρης της είναι η Μαρία Ηλιάκη η οποία στα τέλη Μαΐου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη.

Εδώ και μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται μόνιμα στη Ζυρίχη, όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τη νέα της ζωή.

Σήμερα για παράδειγμα περιέγραψε το πώς ήταν η πρώτη προσπάθεια που έκανε να βγει για καφέ, έχοντας μαζί της το νεογέννητο παιδί της. "Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη" είπε χαρακτηριστικά σε ένα instastory.

Λίγο αργότερα, επανήλθε με ένα μικρό βίντεο που ανήρτησε στο Instagram στο οποίο θηλάζει με το εν λόγω μαντήλι στο καφέ που βρισκόταν. "Ευρωπαία! Θηλάζει παντού!" σχολίασε χιουμοριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

"Για κάποιο καιρό έτσι θα πίνουμε τον καφέ με καρότσια...τεράστιες τσάντες ...πάνες και μωρομαντηλα!" έγραψε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση