Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Kate Winslet υποστηρίζει τις γυναίκες που έφεραν την αλλαγή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 23:21 Η Kate Winslet υποστηρίζει τις γυναίκες που έφεραν την αλλαγή

Η Kate Winslet δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Η βραβευμένη ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε στο παρελθόν για το βάρος της.

«Στα 20 μου, οι άνθρωποι μιλούσαν πολύ για το βάρος μου. Και με καλούσαν να σχολιάσω τον εαυτό μου. Τότε μου κόλλησαν την ταμπέλα ότι είμαι απόμακρη κι ευθύς», εξήγησε σε παλαιότερη συνέντευξή της, σχετικά με την φρενίτιδα που είχε ξεσπάσει γύρω από την ίδια μετά την προβολή του Τιτανικού. Πλέον συνειδητοποιεί πόσο έχουν αλλάξει οι συζητήσεις όσον αφορά στα κιλά και το body positivity. Άλλωστε όπως έχει πει το να μην… ζυγίζεσαι είναι μια καταπληκτική κίνηση.


Πρόσφατα η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των ανισοτήτων στην κινηματογραφική βιομηχανία, λέγοντας ότι επιτέλους οι γυναίκες λαμβάνουν τον σεβασμό που τις αξίζει. «Οι άντρες πληρώνονταν πάντα περισσότερο ή απλώς είχαν διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο σεβασμού στο σετ», είπε στο People.
 

Την αλλαγή αυτή η ηθοποιός την αποδίδει στις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και κατήγγειλαν την καταχρηστική και παρενοχλητική συμπεριφορά μερικών ισχυρών αντρών του Hollywood. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τις υπέροχες ηθοποιούς που μίλησαν για τις εμπειρίες τους και οι οποίες ήταν τόσο τρομακτικές. Όλοι τις στηρίζουμε. Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτά τα πράγματα να συμβούν ξανά. Αυτή είναι μια εποχή αλλαγής, για να απαλλαγούμε από αυτά τα φρικτά πράγματα, να σταθούμε μαζί και να προχωρούμε μπροστά», υποστήριξε.

Πηγή: instyle.gr