Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Πρίγκιπας Κάρολος: Πωλείται κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 10:55 Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Πρίγκιπας Κάρολος: Πωλείται κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους

Σαράντα χρόνια από το γάμο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους πωλείται σε πλειστηριασμό στη Βρετανία.

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά: Το κομμάτι άντεξε περισσότερο από το γάμο τους. Υπενθυμίζεται πως ο φαντασμαγορικός γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου έγινε το 1981 ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα οι δυο τους πήραν διαζύγιο. 

Το κομμάτι της τούρτα είναι τυλιγμένο με μεμβράνη εδώ και 40 χρόνια. Τώρα εικάζεται ότι θα αποφέρει σχεδόν 600 ευρώ όταν πωληθεί ως πακέτο μαζί με το πρόγραμμα της ημέρας του γάμου και το μενού του βασιλικού πρωινού της ημέρας του γάμου.

Το κομμάτι της τούρτας είχε προσφερθεί τότε σε μια από τις υπαλλήλους της Βασιλομήτορος, ονόματι Μόιρα Σμιθ. Η οικογένεια το είχε στη διάθεσή της μέχρι το 2008, όταν πλέον αποκτήθηκε από συλλέκτη, ο οποίος τώρα το πουλάει.

Τονίζεται πως το κομμάτι φέρει τον θυρεό του βασιλικού οίκου της Αγγλίας.

Πηγή: newsit.gr