Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Celebrities που θεωρήθηκαν νεκροί, ενώ δεν ήταν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 10:28 Celebrities που θεωρήθηκαν νεκροί, ενώ δεν ήταν

Όταν μια πλάκα δεν είναι τελικά και τόσο αστεία.

Εκτός από τη φήμη και τη δόξα που απολαμβάνουν οι επιτυχημένοι σταρ του Χόλιγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής, δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται αντιμέτωποι και με μια πιο σκοτεινή πραγματικότητα. Όπως οι ειδήσεις του θανάτου τους, οι οποίες είναι είτε κατασκευασμένες είτε αποτελούν μια κακόγουστη φάρσα.

Μπομπ Ντύλαν

Οι λάτρεις της ροκ μουσικής σκηνής το Νοέμβριο του 2020 πέρασαν ένα σοκ όταν μια έκθεση του MSNBC στις 21 Νοεμβρίου ανέφερε ότι ο Μπομπ Ντύλαν είχε πεθάνει. «Συγγνώμη γι΄ αυτό» ανέφερε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του δικτύου.

Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Οι συνωμοσιολόγοι οπαδοί των Beatles πιστεύουν ότι ο ΜακΚάρτνεϊ πέθανε το 1966 και όλα όσα συνέβησαν σε «αυτόν» έκτοτε, συνέβησαν σε κάποιον που του μοιάζει πάρα πολύ. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς πιστεύουν ότι διάφορα στοιχεία για τη μοίρα του ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύφθηκαν και σε τραγούδια που γράφτηκαν από τα υπόλοιπα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Τζορτζ Χάρισον και Τζον Λένον. Όπως, το «A Day in the Life» του Λένον, όπου οι στίχοι «Ο Πολ είναι νεκρός…» λέγεται ότι ακούγονται μόνο όταν το τραγούδι αναπαράγεται προς τα πίσω.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Ως αστείο, δύο DJ του Ντάλλας ισχυρίστηκαν ότι ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα πήρε τη ζωή των ποπ σταρ, που εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση. «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τηλεφωνήσω στη Μπρίτνεϊ», δήλωσε ο Τίμπερλεϊκ στο ABC News το 2001. «Από την αρχή, όταν έγινε γνωστή η σχέση μας, υπήρχαν πάντα πράγματα που έχουν ειπωθεί και δεν ήταν εντελώς αλήθεια, αλλά το συγκεκριμένο πήγε πολύ μακριά».

Αβρίλ Λαβίν

Οι φήμες ότι η «περίπλοκη» τραγουδίστρια αυτοκτόνησε μετά το θάνατο του παππού της άρχισαν να κυκλοφορούν τον Απρίλιο του 2003. Και το 2017, το Twitter έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, πυροδοτώντας μια θεωρία συνωμοσίας κατά την οποία η Λαβίν σήμερα δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια Μελίσα Βαντέλλα, η οποία της μοιάζει πάρα πολύ.

Γουίλ Φέρελ

Ένα ψεύτικο δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του iNewswire τον Μάρτιο του 2006 ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλ Φέρελ σκοτώθηκε σε ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Νότια Καλιφόρνια όταν μια ριπή ανέμου τον έκανε να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στα δέντρα.

Τέιλορ Σουίφτ

Προφανώς το 2009 δεν ήταν μια καλή χρονιά για τη σταρ της ποπ μουσικής, καθώς είχε ειπωθεί ότι είχε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα και στη συνέχεια, μήνες μετά, πέθανε από αλλεργική αντίδραση στα υπνωτικά χάπια -νέα τα οποία εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα τόσο στο Facebook, όσο και το YouTube. Τον Ιούλιο του 2016, για άλλη μια φορά λέγεται ότι ήταν νεκρή, πιθανώς λόγω μιας τοιχογραφίας από έναν Αυστραλό καλλιτέχνη που πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Ήταν ένα πορτρέτο της τραγουδίστριας με τις λέξεις «Στη μνήμη της Τέιλορ Σουίφτ 1989-2016».

Τζάκι Τσαν

«Ο Τζάκι είναι ζωντανός και καλά», έγραφε ένα μήνυμα στη σελίδα του θρύλου ταινιών δράσης, μετά την κυκλοφορία της είδησης ότι πέθανε το Μάρτιο του 2011. «Δεν υπέστη καρδιακή προσβολή και δεν πέθανε, όπως αναφέρθηκε σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακές ειδήσεις».

Σον Πεν

Στις 12 Ιανουαρίου του 2016 διάφορες σκόρπιες ειδήσεις ανέφεραν ότι ο Σον Πεν βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στο Μαλιμπού και ότι οι αρχές ερευνούσαν την πιθανότητα ότι ο διαβόητος Ελ Τσάπο θα μπορούσε να διέταξε το θάνατο του ηθοποιού- σκηνοθέτη, ο οποίος προηγουμένως του είχε πάρει συνέντευξη.

Πηγή: newsbeast.gr