Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Χωριστές διακοπές για το ζευγάρι: Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 10:04 Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Χωριστές διακοπές για το ζευγάρι: Φωτογραφίες

Το Survivor 4 ανήκει πλέον στο παρελθόν με τους πρώην συμμετέχοντες να γυρίζουν τα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται στη Μύκονο, όπου και κάνει συχνές αναρτήσεις από τις ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από την άλλη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πρόσφατα πέρασε δύσκολα την εμπειρία του με τον κορονοϊό, κάνει χωριστές διακοπές από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αλλά και την πρώτη του γνωριμία με την Αλεξάνδρα όταν εκείνη ήταν ακόμη μαθήτρια του Λυκείου. Η αποκάλυψη για τις κοινές τους διακοπές, έγινε από τις αναρτήσεις τους στο instagram.

Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές ημέρες το νεαρό μοντέλο βρίσκεται στις Σπέτσες, όπου και δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες, ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor απόλαυσε τις διακοπές του στη Σίφνο, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Κίμωλο, όπως αποκάλυψαν τα insta stories του.

πηγή: Tlife.gr