Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στη Μεσσηνία - Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 13:02 Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στη Μεσσηνία - Φωτογραφίες

Τι έλεγε η influencer πριν από μερικούς μήνες όταν είχε ερωτηθεί αν είναι ζευγάρι με το μοντέλο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες το νέο hot ζευγάρι της show biz. Η influencer - επιχειρηματίας και το μοντέλο – παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι. Αν και δεν έχουν βγει να πουν αν είναι όντως μαζί ο φακός των παπαράτσι τους συνέλαβε να παίζουν ρακέτες στην παραλία, να κάνουν μαζί το μπάνιο τους και να τρώνε σε κάποιο ταβερνάκι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! απαθανατίστηκαν στην παραλία Λαγκούβαρδος να παίζουν ρακέτες και να πειράζουν ο ένας τον άλλον στη θάλασσα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει πάρει στους ώμους του την αγαπημένη του για να παίξουν.

Οι φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στη Μεσσηνία

touni-alexandrou

touni-alexandrou1

touni-alexandrou2

Μάλιστα όπως είχε πει πριν από λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη όταν είχε ερωτηθεί για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση