Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαντόνα: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και προσφέρει 250.000 δολάρια για τους πληγέντες της Αϊτής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 16:40 Μαντόνα: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και προσφέρει 250.000 δολάρια για τους πληγέντες της Αϊτής

Ζήτησε από το κοινό της, την ημέρα των γενεθλίων της να συνεισφέρουν στην συγκέντρωση των χρημάτων  για να διατεθούν κρεβάτια σε παιδιά της Αϊτής.

Η βασίλισσα της ποπ κλείνει τα 63 την Δευτέρα 16 Αυγούστου και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την φήμη της στα social media για καλό σκοπό.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η Μαντόνα ζήτησε από το κοινό της να βοηθήσει στην συγκέντρωση 250.000 δολαρίων για τον οργανισμό Partners In Health, που προσφέρει στήριξη στους πληγέντες της Αϊτής.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, ζητώντας την συνεισφορά του κόσμου, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό, το οποίο θα διατεθεί για κρεβάτια, που προορίζονται για τους πληγέντες -και ειδικότερα για παιδιά- στο νοσοκομείο Μαλάουι.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, το κάθε κρεβάτι, θα γράφει επάνω του το όνομα του καθενός, που έκανε την δωρεά, προς τιμήν της προσφοράς του.

Πηγή: protothema.gr