Game of Thrones: Το αναπάντεχο reunion του Τζέισον Μόμοα και της Εμίλια Κλαρκ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 11:45 Game of Thrones: Το αναπάντεχο reunion του Τζέισον Μόμοα και της Εμίλια Κλαρκ

Ένα μίνι reunion είχαν ο Τζέισον Μόμοα και η Εμίλια Κλαρκ με αφορμή τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπένιοφ, συνδημιουργού της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones». Ο «Καλ Ντρόγκο» και η «Καλίσι» μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media φωτογραφίες από την συνάντησή τους. 

Οι δυο ηθοποιοί – Τζέισον Μόμοα και Εμίλια Κλαρκ – δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες ποζάροντας αγκαλιά και χαμογελώντας ενθουσιασμένοι και τις συνόδευσαν με ατάκες τους από το «Game of Thrones». «Όταν ο ήλιος και τα αστέρια σου βρίσκονται στην πόλη, τότε τσέκαρε αν μπορεί ακόμη να σηκώσει μια Khaleesi», έγραψε στη λεζάντα η 34χρονη ηθοποιός, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά του Τζέισον Μόμοα. «Φεγγάρι της ζωής μου. Είσαι υπέροχη, σε αγαπώ παντοτινά, Εμίλια Κλαρκ», σχολίασε ο 42χρονος ηθοποιός, κάνοντας μια αναφορά στον χαρακτηριστικό τρόπο, με τον οποίο την αποκαλούσε στη σειρά, ενώ δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του. 

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Υπενθυμίζεται ότι στο «Game of Thrones», που προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το 2011 έως και το 2019, ο Τζέισον Μόμοα έπαιζε τον ρόλο του Khal Drogo και η Εμίλια Κλαρκ υποδυόταν την Daenerys Targaryen. Η τηλεοπτική Khaleesi ήταν η σύζυγος του Khal Drogo και μαζί έζησαν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της σειράς.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / @emilia_clarke

Προσαρμοσμένη αναζήτηση