Μαριαγάπη Ξυπολιά - Αιμιλιάνο Μάρκου: Το ζευγάρι του GNTM γιορτάζει την πρώτη του επέτειο με δύο εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 16:54 Μαριαγάπη Ξυπολιά - Αιμιλιάνο Μάρκου: Το ζευγάρι του GNTM γιορτάζει την πρώτη του επέτειο με δύο εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις
Παρά τα πικρόχολα σχόλια ότι η σχέση τους δεν θα άντεχε μετά το GNTM, εκείνοι απέδειξαν το αντίθετο

H Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου γιορτάζουν ένα χρόνο μαζί και ως επαγγελματίες μοντέλα χάρισαν στο κοινό τους δύο εντυπωσιακές λήψεις για την επέτειό τους.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο GNTM και παρά τις φήμες, που τους ήθελαν να χωρίζουν αμέσως μόλις βγουν από το ριάλιτι μοντέλων, οι δυο τους διέψευσαν ό,τι ακουγόταν και συνεχίζουν να ζουν ακάθεκτοι τον έρωτά τους.

Μάλιστα, φρόντισαν να μοιραστούν την χαρά τους για τον ένα χρόνο, που έκλεισαν μαζί με το κοινό τους στο Instagram δημοσιεύοντας δύο μοναδικές υποβρύχιες λήψεις από τις διακοπές τους.

Στην ανάρτησή του ο Αιμιλιάνο έγραψε: «Δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω την γυναίκα των ονείρων μου έναν χρόνο πριν. Εκείνη η ημέρα έκανε την ζωή μου καλύτερη από ότι ήταν. Σε αγαπώ ως το φεγγάρι».

Στην δική της δημοσίευση, η Μαριαγάπη έκανε και εκείνη με την σειρά της ένα τρυφερό σχόλιο: «Αυτή η χρονιά ήταν σαν ευλογία, αλλά η πραγματικά ευλογημένη είμαι εγώ. Να δημιουργήσουμε κι άλλες όμορφες αναμνήσεις. Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω. Οι πιο όμορφες 365 ημέρες της ζωής μου».

πηγή: protothema.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση