Thalia: Η "Μαρία της γειτονιάς" έγινε 50 χρονών - Πώς είναι σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:55 Thalia: Η "Μαρία της γειτονιάς" έγινε 50 χρονών - Πώς είναι σήμερα

Η πρωταγωνίστρια των μεξικάνικων σαπουνόπερων Thalia είναι πιο σέξι από ποτέ στα 50 της χρόνια. Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Γενέθλια είχε η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Thalia, η οποία πρωταγωνίστησε σε πλήθος μεξικάνικων σειρών, οι οποίες προβάλλονταν μεταγλωττισμένες και στην Ελλάδα.

Η γνωστή σε όλους μας "Μαρία της γειτονιάς", "Ροζαλίντα", "Μαρία Μερσέντες" και "Μαριμάρ" έκλεισε τα 50 της χρόνια και το γιόρτασε με πολύχρωμα μπαλόνια, ένα καταπληκτικό outfit και μια δροσερή πισίνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

Η πρωταγωνίστρια των σαπουνόπερων έκανε και τον απολογισμό της, γράφοντας στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ των γενεθλίων της, που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

"Χρόνια μου πολλά! 50. Και έτσι ζω τη ζωή μου χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τις άσχημες εμπειρίες, αλλά με το να μαθαίνω από αυτές. Δεν υπολογίζω τους ανθρώπους που με πλήγωσαν, αλλά θησαυρίζω τους ανθρώπους που με αγαπούν. Χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την κοινωνική ή οικονομική αξία των ανθρώπων, αλλά μάλλον το συναίσθημα της ειρήνης, της χαράς και της στοργής που νιώθω όταν είμαι μαζί τους. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος, αφού το σώμα μου δεν είναι παρά το όχημα που οδηγεί η ψυχή μου για να μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτό το επίπεδο.

Χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την μνησικακίας, τους φθόνους ή θυμό, αφού όταν τα νιώσετε ή τα λάβετε και κολλήσετε σε αυτά, μειώνετε την ποιότητα της ζωής σας. Χωρίς να υπολογίζω τους καιρούς που έχω πέσει, αλλά αυτούς που ανέβηκα. Η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή σας είναι για να τη ζήσετε λαμβάνοντας υπόψη ότι το πιο υπέροχο και σημαντικό πράγμα από όλα … είναι η ΑΓΑΠΗ. Ευχαριστώ Θεέ που με πήρες στο κέντρο του χεριού σου. Ευχαριστώ τη μητέρα και τον πατέρα μου που ήταν το κανάλι που με έφερε εδώ (και για όλη την αγάπη της και τόσα μπαλόνια και κέικ στα παιδικά μου χρόνια".

Πώς είναι σήμερα η Thalia

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση