Ντουέιν Τζόνσον: Δείτε τι είπε ο “The Rock” στον σωσία του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 11:19 Ντουέιν Τζόνσον: Δείτε τι είπε ο “The Rock” στον σωσία του!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένας αστυνομικός από την Αλαμπάμα που μοιάζει εντυπωσιακά με τον Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον έγινε viral στα social media.

Πρόκειται για τον 37χρονο αξιωματικό στο γραφείο του σερίφη στην Αλαμπάμα, Έρικ Φιλντς, φωτογραφίες του οποίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν τον θαυμασμό, δεδομένου ότι θα μπορούσε άνετα να ντουμπλάρει τον διάσημο ηθοποιό σε μια ταινία.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε αμερικανικά μέσα: “Πολλοί με αποκαλούν το παιδί του The Rock και του Βιν Ντίζελ”, και είχε προσθέσει “Δεν με ενοχλεί. Είναι αστείο και με κολακεύει η σύγκριση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα!”

Όπως φαίνεται, ο ίδιος ο Ντουέιν Τζόνσον έμαθε για τον διάσημο σωσία του και αποφάσισε να το σχολιάσει μέσω Twitter, γράφοντας “Ουάου. Ο τύπος στα αριστερά είναι πολύ πιο cool. Να προσέχεις αδερφέ, σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου. Μια μέρα θα πιούμε μαζί Teremana (τεκίλα του Τζόνσον) και θα μου πεις όλες τις “Rock” ιστορίες, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλές!”

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του “The Rock” παρακάτω:

 

 

πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση