Mad Clip: Τα λόγια που είχε πει σε φίλη του για την πρώην σύντροφό του, Αρετή, πριν το τροχαίο δυστύχημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 09:50 Mad Clip: Τα λόγια που είχε πει σε φίλη του για την πρώην σύντροφό του, Αρετή, πριν το τροχαίο δυστύχημα

Η είδηση του θανάτου του Mad Clip σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μουσικής αλλά και στους θαυμαστές του, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τον στήριζαν σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Την περασμένη Πέμπτη η τραγική είδηση έκανε το γύρω των mediα προκαλώντας σοκ και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που μέχρι λίγες ώρες είχαν βρεθεί στο πλευρό του.

Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας αλλά ήταν ήδη αργά.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, μέχρι και σήμερα, φίλοι, θαυμαστές αλλά και περαστικοί, κάνουν μια στάση στο σημείο όπου ο άτυχος τράπερ έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών. Δύσκολες ώρες για την πρώην σύντροφό του, Αρετή.

Η όμορφη μελαχρινή διατηρούσε σχέση με τον Mad Clip για τέσσερα περίπου χρόνια. Ο χωρισμός τους είχε γίνει στο πρόσφατα παρελθόν, μια και τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, “φούντωναν” διαρκώς.

Το TLIFE κάνοντας μια αναζήτηση στα social media, εντόπισε στιγμιότυπο από στενό φιλικό πρόσωπο του τράπερ. Πρόκειται για κολλητή φίλη του πρώην ζευγαριού, η οποία και θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο της Αρετής. Καθόλου τυχαία απόφαση, μιας και οι δυο τους μιλούσαν διαρκώς για το πρόσωπο το οποίο τους έφερνε κοντά και δεν ήταν άλλο από την Αρετή.

“Μου είπες πρόσεχε την! Τα μάτια σου 14! Την αγαπώ! Και εγώ με το δικό μου τρόπο αν και θα είμαι Αγγλία θα στην προσέχω! Ήμουν είμαι και ΘΑ ΕΙΜΑΙ δίπλα στην αρετή μας! Σου είπα; Ζήσε! Κάνε αυτό που πιστεύεις εσυ είναι καλύτερο για εσάς”, ανέφερε η ανάρτηση.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση