Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Κώστας Σόμμερ - Τι όνομα θα πάρει ο γιος του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 16:07 Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Κώστας Σόμμερ - Τι όνομα θα πάρει ο γιος του

Ο Κώστας Σόμμερ μιλά στη Realife για τον γάμο-εξπρές με τη σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη, μοιράζεται την ευτυχία του που έγινε πατέρας και αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος γιος του.

Σε… γαλάζιο συννεφάκι βρίσκονται οι νεόνυμφοι Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη, αφού εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους. «Νιώθω υπέροχα! Όταν φτάσεις στο σημείο αυτό, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να κάνεις αυτό το βήμα με μεγάλη χαρά. Ο γάμος μου και η άφιξη του παιδιού μού έχουν φέρει μεγάλη χαρά, ηρεμία και ισορροπία στη ζωή μου.

Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία!», λέει ο πανευτυχής ηθοποιός στη Realife, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον νεογέννητο γιο τους: «Θα τον ονομάσουμε Ιάσονα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε μαζί με τη Βαλεντίνη, επειδή μας αρέσει πολύ».

Επειτα από δύο χρόνια σχέσης, ο γνωστός ηθοποιός και η make up artist ζουν την απόλυτη ευτυχία. Σίγουροι για τα συναισθήματά τους και απόλυτα συνειδητοποιημένοι ότι έχουν βρει το άλλο μισό τους, είχαν την κοινή επιθυμία να δημιουργήσουν οικογένεια.

Τους τελευταίους μήνες μετρούσαν αντίστροφα μέχρι να υποδεχθούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου.

Τι δηλώνει ο Κώστας Σόμμερ

«Την έκλεψα τη νύφη! Κρητικά πράγματα…», λέει χαριτολογώντας ο Κώστας στην Realife.

«Οργανώσαμε τον γάμο μας μέσα σε τρεις ημέρες. Κι αυτό γιατί άργησαν πολύ να έρθουν τα χαρτιά μου από τη Γερμανία – όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Εδωσαν ραντεβού στο δημαρχείο Αλίμου και είπαν ο ένας στον άλλο το «ναι», προκειμένου να ενώσουν τις ζωές τους.

Η Βαλεντίνη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό λευκό, μάξι φόρεμά της, που διέγραφε κολακευτικά την κοιλίτσα της. Ο γαμπρός κινήθηκε σε ανοιχτές αποχρώσεις, επιλέγοντας λευκό πουκάμισο και παντελόνι στο χρώμα της άμμου.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν μόνο οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι και η επιχειρηματίας Μαρία Καλάβρια, η οποία είχε την τιμή να παντρέψει τους δύο αγαπημένους της φίλους.

Της Κορύνας Μανταγάρη

Πηγή: Realife