Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 09:59 Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

H Jennifer Lawrence και ο σύζυγός της Cooke Maroney περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω του People και από τότε η είδηση έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τους paparazzi, βλέπουμε την ταλαντούχα ηθοποιό κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου της στην πόλη. Φοράει floral overalls, λευκό t-shirt και μια καφέ τσάντα ώμου.

Μολονότι το ντύσιμό της είναι η επιτομή της 70s αισθητικής και ιδιαίτερα stylish, αυτό που μας τραβάει την προσοχή είναι η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η star του The Hunger Games είναι αναμφίβολα πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Η σχέση της με τον Maroney ξεκίνησε το 2018 και προχώρησε αρκετά γρήγορα, καθώς αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο που ακολούθησε. Στις 19 Οκτωβρίου του 2019 έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν στο Rhode Island σε μια κλειστή τελετή. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Lawrence χαρακτήρισε τον σύντροφό της ως τον “πιο υπέροχο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ”.

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί επέλεξε να παντρευτεί τον Maroney, εκείνη απάντησε ότι: “Δεν ξέρω, ξεκίνησα από τις βασικές ερωτήσεις. Πώς αισθάνομαι μαζί του; Είναι καλός; Είναι ευγενικός;

Και μετά κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο ένας, ξέρω ότι αυτό ακούγεται ανόητο αλλά είμαι σίγουρη. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει γι’ αυτό είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω η κυρία Maroney”.