Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν περίμενα ότι θα πει το «ναι» η Χαρούλα Αλεξίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 20:37 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν περίμενα ότι θα πει το «ναι» η Χαρούλα Αλεξίου

Καλή αρχή ευχήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Ελένη Μενεγάκη για τη νέα της εκπομπή από τους μαγευτικούς Παξούς. Ο ηθοποιός βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς, “Ο δάσκαλος” που υπογράφει ο ίδιος και θα προβληθεί τη νέα χρονιά από το Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το πως δέχτηκε η Χαρούλα Αλεξίου να λάβει μέρος στην σειρά; “

Όπως είπε «όλο το νησί μας έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα γυρίσματα στο μουσικό σχολείο όπου συμμετέχει μέχρι και η Συμφωνική του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ αποκάλυψε το πως έπεισε την Χαρούλα Αλεξίου να συμμετάσχει στη σειρά.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το ναι. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε ναι. Όλο ξεκίνησε από μία μέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της και έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μια ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι. Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου.

πηγή: newsit.gr