Πρίγκιπας Χάρι: Σήμερα γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 12:52 Πρίγκιπας Χάρι: Σήμερα γιορτάζει τα 37α γενέθλιά του

Ποιοι του ευχήθηκαν;

Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα και κατοικεί σήμερα σε μία έπαυλη 11 εκατομμυρίων λιρών στην Καλιφόρνια, έλαβε ευχές γενεθλίων από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ,  θέλησε να του ευχηθεί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αναδεικνύουν την φιλανθρωπική δράση του εγγονού της την περίοδο που ήταν βασιλιάς.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησαν μία απλά ανάρτηση στο Twitter για τα γενέθλια του Δούκα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν μία φωτογραφία-πορτρέτο του Δούκα, την οποία συνόδευσαν με την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά Πρίγκιπα Χάρι» και  ένα emoji κόκκινο μπαλόνι.

Δεν είναι γνωστό πώς ο Δούκας θα γιορτάσει τα γενέθλιά του. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι την την ημέρα των φετινών γενεθλιών της (4 Αυγούστου 2021), η Μέγκαν ζήτησε από άτομα υψηλού κύρους να αφιερώσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να υποστηρίξουν τις εργαζόμενες γυναίκες.

Όσον αφορά τη σχέση μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και της βασιλικής οικογένειας, ο συγγραφέας του Finding Freedom Omid Scobie, Omid Scobie, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία των Χάρι και Μέγκαν με την Carolyn Durand, υποστήριξε ότι οι δύο πλευρέρς «σημειώνουν πολύ μικρή πρόοδο» προς το δρόμο της συμφιλίωσης.

«Όταν μιλάμε με πηγές κοντά στο ζευγάρι και πηγές κοντά στην βασιλική οικογένεια, υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει πολύ μικρή πρόοδος», εξήγησε ο σπουδαίος συγγραφέας.

Ο Χάρι έχει αναφερεθεί στη σχέση του με τον πατέρα του σε αρκετές συνεντεύξεις. Σε αυτήν που παραχώρησε τον Μάρτιο 2021 στην Όπρα Γουίνφρεϊ ισχυρίστηκε ότι «απογοητεύτηκε» από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πιστεύουν ότι εγκαταλείφθηκαν από τους ανθρώπους της βασιλικής οικογένειας, κατηγορώντας τους ακόμη και για ρατσισμό προς τον γιο τους, Άρτσι. Επίσης, ισχυρίζονται ότι δεν στάθηκαν στο πλευρό της Μέγκαν όταν ήταν έγκυος στο Λονδίνο και ένιωθε μοναξιά.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση