Ο Ματ Ντέιμον πούλησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες για 17,9 εκατ. δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 18:39 Ο Ματ Ντέιμον πούλησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες για 17,9 εκατ. δολάρια

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ματ Ντέιμον έβαλε προς πώληση την κατοικία που διατηρούσε Λος Άντζελες, καθώς μετακόμισε σε ένα ρετιρέ 16 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια της πανδημίας το περασμένο καλοκαίρι.

Η κατοικία στην πολυτελή γειτονιά Pacific Palisades κόστιζε 21 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο, μια τιμή που ήταν αρκετα υψηλή, δεδομένου μειώθηκε στα 17,9 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα. Όπως φαίνεται η γενναία αυτή μείωση βοήθησε στο να βρεθεί αγοραστής, με τον Ντέιμον να φεύγει με ένα κέρδος περίπου 3 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι των 1.254 τετραγωνικών μέτρων χτίστηκε το 2005 και αγοράστηκε από τον αστέρα του Χόλιγουντ και την σύζυγο του για 15 εκατ. δολάρια το 2012. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 2,75 στρεμμάτων και συνδυάζει τη νεωτεριστική αρχιτεκτονική της Καλιφόρνιας με σχεδιαστικά στοιχεία από την Ασία.

Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, ένα εκτεταμένο κεντρικό αίθριο με ύψος 10 μέτρα, θολωτές οροφές από μαόνι που συνδέουν το ανοιχτό σαλόνι με την τραπεζαρία, κουζίνα με custom ντουλάπια και πολυτελείς συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, playroom, γραφείο, γυμναστήριο, κελάρι με αίθουσα γευσιγνωσίας και πολλά άλλα.

Στο εξωτερικό της πανέμορφης κατοικίας υπάρχει πισίνα, μια ξύλινη κατασκευή με χώρους καθιστικού και τραπεζαρία, και μια λίμνη koi.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες της κατοικίας παρακάτω:

 

 

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση