Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρίνγκο Σταρ: Ο Τσάρλι Γουάτς ήταν ένα όμορφο ανθρώπινο πλάσμα – BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 17:15 Ρίνγκο Σταρ: Ο Τσάρλι Γουάτς ήταν ένα όμορφο ανθρώπινο πλάσμα – BINTEO

Ο ντράμερ των Beatles, o Ρίνγκο Σταρ απέδωσε φόρο τιμής στον ντράμερ των Rolling Stones, τον Τσάρλι Γουάτς, αποκαλώντας τον “όμορφο ανθρώπινο πλάσμα”.

Ο Τσάρλι Γουάτς έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου σε ηλικία 80 ετών. Ο μουσικός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατο του. Γι’ αυτόν τον λόγο είχε ήδη αποσυρθεί από την αμερικάνικη περιοδεία των Rolling Stones.

Αμέσως μετά τον θάνατο του Γουάτς, τα άλλα μέλη των Stones, ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρον Γουντ, ανέβασαν τιμητικά αφιερώματα στα κοινωνικά δίκτυα, με τον Ρον να γράφει: “Σε αγαπώ καλό μου διδυμάκι, θα μου λείψεις πραγματικά, είσαι ο καλύτερος”.

 

 

Τώρα και ο πρώην ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, μοιράζεται τις αναμνήσεις του με τον Τσάρλι Γουάτς. “Ναι, θα μας λείψει ο Τσάρλι” είπε ο Ρίνγκο σε μία συνέντευξη τύπου, όπου προωθούσε το νέο του ΕΡ “Change The World”.

“Ήταν ένα όμορφο ανθρώπινο πλάσμα. Ήταν ο ήσυχος άνθρωπος” και συνέχισε… “Εγώ και ο Τσάρλι κάναμε παρέα, δεν είναι ότι ζούσαμε μαζί, αλλά ζούσαμε κοντά στο Λονδίνο, οπότε βρισκόμασταν συχνά είτε για φαγητό είτε σε κάποια συναυλία”.

Δείτε όσα είπε ο Ρίνγκο Σταρ για τον Τσάρλι Γουάτς

Ο Τσάρλι Γουάτς αναπαύεται πλέον στο Ντέβον μετά από μια σεμνή τελετή που έγινε εκεί τον περασμένο μήνα, όπως δηλώνει ο tour manager του καλλιτέχνη.

Ο Σαμ Κάτλερ, που πρωτοδούλεψε με τον Γουάτς την δεκαετία του ’60, είπε ότι η σεμνή τελετή και η έλλειψη δημοσιότητας, ταίριαζαν στον ντροπαλό χαρακτήρα του μεγάλου ντράμερ.

Στο μεταξύ οι Rolling Stones έπαιξαν στις 20 Σεπτεμβρίου την πρώτη τους συναυλία για το 2021 και την αφιέρωσαν στον ντράμερ τους που χάθηκε.

Κατά τη διάρκεια του σώου ο Μικ Τζάγκερ απευθυνόμενος στο κοινό, είπε: “Θα λείψει σε όλους μας ο Τσάρλι τόσο πολύ. Θα μας λείψει ως συγκρότημα, θα μας λείψει ως φίλος τόσο πάνω όσο και εκτός σκηνής”.

Πηγή: enikos