Λίντα Εβανγκελίστα: Σε απομόνωση μετά από επιπλοκή σε συνεδρία κρυολιπόλυσης – «Παραμορφώθηκα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 19:08 Λίντα Εβανγκελίστα: Σε απομόνωση μετά από επιπλοκή σε συνεδρία κρυολιπόλυσης – «Παραμορφώθηκα»

«Αγνώριστο» το μοντέλο ύστερα από αισθητική επέμβαση...

«Μόνιμη παραμόρφωση» δηλώνει πως υπέστη η 56χρονη, σήμερα, Λίντα Εβανγκελίστα, το μοντέλο που μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90, σε συνέχεια κοσμητικών επεμβάσεων.

Μέσω ανάρτησής της στο Instagram επισημαίνει πως η σπάνια επιπλοκή – για την οποία δεν είχε λάβει γνώση, όπως λέει – που της προκάλεσε συνεδρία κρυολιπόλυσης, η οποία δεν αποκαταστάθηκε από διορθωτικές επεμβάσεις, αποτελεί τον λόγο που δε μπόρεσε να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια.

 

 

Επιπλέον, η περιπέτεια αυτή που αντιμετώπισε – και αντιμετωπίζει – επηρέασε και την ψυχική της υγεία:

«Η παραδοχή υπερπλασία λιπώδους ιστού», όπως λέγεται η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά τη κρυολιπόλυση, «με οδήγησε σε κατάθλιψη», σημειώνει, γνωστοποιώντας, παράλληλα, πως κινείται νομικά κατά των υπευθύνων για την επιπλοκή που παρουσίασε.

 

 

Μεταξύ άλλων, η Λίντα Εβανγκελίστα δήλωσε: «Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια. Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν.

Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις. Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη.

Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού (PAH), έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες. Η PAH όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς θλίψης, σε κατάθλιψη, σε αυτο-απέχθεια. Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους».

 

 

Πηγή: Newsbeast

Προσαρμοσμένη αναζήτηση