Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Salt Bae: Πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του νέου του εστιατορίου στο Λονδίνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 13:32 Salt Bae: Πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του νέου του εστιατορίου στο Λονδίνο

Η επιτυχία του πολυτελούς εστιατορίου είναι ήδη δεδομένη - Πλήθος κόσμου κατέφθασε για να γευτεί τις σπεσιαλιτέ του Τούρκου σεφ.

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου Nusr Et του διάσημου Τούρκου, Salt Bae στο Λονδίνο.

Τοποθετημένο στο Park Tower Hotel του Knightsbridge, το πολυτελές εστιατόριο χρειάστηκε περίπου 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2018. Η χρυσή επιγραφή του μαγαζιού στο εξωτερικό του προμηνύει την χλιδή, που θα συναντήσει ο επισκέπτης μπαίνοντας μέσα.

Το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του περίπου 200 άτομα, αλλά διαθέτει μεγάλο χώρο και στο εξωτερικό του. Μάλιστα, στεγάζει και δικό του μπαρ, όπως φαίνεται στα stories, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο διάσημος σεφ.

Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού φυσικά, είναι οι διάσημες μπριζόλες και τα ψητά κρεατικά, στα οποία έχει αδυναμία ο Νουσρέτ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους επισκέπτες η διάσημη «χρυσή μπριζόλα» στο μενού του εστιατορίου. Πρόκειται για μία μοσχαρίσια μπριζόλα ενός κιλού, η οποία δικαιολογεί και την τιμή των 700 δολαρίων, καθώς είναι καλυμμένη από φύλλα βρώσιμου χρυσού!

Η επιτυχία του Nusr Et είναι ήδη δεδομένη, καθώς από την στιγμή που άνοιξε, τα τραπέζια του είναι συνεχώς reserved.

Πηγή: protothema.gr