Άκης Πετρετζίκης: Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος του - Πρωί, σε κρυφή τοποθεσία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 12:45 Άκης Πετρετζίκης: Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος του - Πρωί, σε κρυφή τοποθεσία

Η φωτογραφία του γιο του Άκη Πετρετζίκη και της κούκλας συντρόφου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ λίγο πριν μεταφερθούν στο κτήμα για τον γάμο τους.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Άκη Πετρετζίκη να παντρεύεται την Κυριακή 26-09 την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ 3 μήνες μετά την γέννηση του γιου τους, διαψεύστηκαν.

Όπως διέρρευσαν πρωινές εκπομπές, ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η τοποθεσία.

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του έχουν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφό τον γάμο τους και το πιο πιθανό είναι ότι κανείς από τους λιγοστούς δεν θα δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία.

Το MΕGA Καλημέρα βρέθηκε στο κτήμα όπου θα τελεστεί στις 11.30 ώρα ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και της αγαπημένης του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ.

Η φωτογραφία και το όνομα του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, o γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θα δώσουν στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας καθώς επιθυμία τους είναι να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του, δηλαδή Α.Π.

O Άκης Πετρετζίκης, έχει φροντίσει να κρατήσει αυτή την στιγμή όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του.

Λίγες ώρες πριν το μυστήριο, ο ευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του γιου του.

Πηγή: mega

Προσαρμοσμένη αναζήτηση