Ιωάννα Τούνη: Δάκρυσε στο Instagram - Κάθε μέρα στέλνουν στον Δημήτρη μηνύματα για το «πόσο π... είμαι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 12:29 Ιωάννα Τούνη: Δάκρυσε στο Instagram - Κάθε μέρα στέλνουν στον Δημήτρη μηνύματα για το «πόσο π... είμαι»

Με αφορμή την αναφορά του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο ροζ βίντεο και την υποστήριξή του, η γνωστή influencer θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον σύντροφό της και να ξεκαθαρίσει όσα «πνίγει μέσα της τόσο καιρό»

Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη, η διάσημη influencer θέλησε μέσω κάποιων insta stories να ευχαριστήσει τον αγαπημένο της για την συμπαράσταση και την υποστήριξή του.

Με δάκρυα στα μάτια, εμφανίστηκε στα stories της και αφού διευκρίνισε πως περίμενε να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για να μην της χρεώσει το κοινό ότι κάνει σχετικές αναρτήσεις για την τηλεθέαση, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ζήτησε από το κοινό να σταματήσει να ασχολείται με προσωπικά της ζητήματα, που ούτε καν τους αφορούν.

1toyni

«Ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για ό,τι ειπώθηκε στην εκπομπή σήμερα. Και την Κατερίνα, αλλά και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρει το βάρος της ευθύνης μου πάνω σε αυτόν και αντί να ακούω εγώ βρισιές τις ακούει αυτός», δήλωσε αρχικά.

 

Όσον αφορά τα δάκρυά της, εξήγησε πως δεν είναι μόνο από λύπη. «Αυτό το κλάμα είναι χαρμολύπη. Δεν στεναχωριέμαι. Πρέπει να την βρείτε με την πάρτη σας και να σταματήσετε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι με την δική σας ζωή. Το σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική. Ποιον έχω πειράξει και τι έχω κάνει για να συμβαίνουν όλα αυτά;», είπε χαρακτηριστικά.

toyni_2

 

 

 
Πάνω στα βίντεό της, η διάσημη influencer έγραψε τις σκέψεις της, εξηγώντας στο κοινό της το πώς νιώθει για όσα ακούγονται για εκείνη.

 

 

toyni3


«Εδώ και χρόνια έχω βρεθεί τόσες φορές σε πολύ άσχημη θέση. Οι δημοσιογράφοι δε με αφήνουν να ευτυχήσω με τίποτα, γιατί ζουν για να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε τους δίνει κλικαρίσματα χωρίς να αναλογιστούν το αντίκτυπο που έχει όλο αυτό στον άνθρωπο, που εκθέτουν. Πουλάω. Και αυτό φαίνεται τους δίνει το δικαίωμα να δημοσιοποιούν παρά την θέληση μου οτιδήποτε. Από την σχέση μου, που μπορεί να θέλω να κρύψω, μέχρι την εφορία μου, το πόσο αγόρασα το σπίτι μου ή και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, που διέρρευσε ο πρώην μου. Όλα για τα κλικς», έγραψε αρχικά.

 

toyni4

Στην συνέχεια, σημείωσε: «Ήθελα επίσης, να ζητήσω συγγνώμη για όσες φορές μπορεί να φαίνομαι κάπως επιθετική, όταν συναντάω δημοσιογράφους. Απλά μου συμβαίνει τόσες φορές να μην με σέβονται. Να ρωτάνε άσχημα πράγματα, να κόβουν και να ράβουν όπως θέλουν τα λόγια μου για να γίνει πιο "εμπορική" η συζήτηση. Να δημιουργούν και να προάγουν ίντριγκες με τίτλους, που παραποιούν το πραγματικό νόημα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι αλήθεια. Η κακία του κόσμου έχει αλλοιώσει πια το πολύ καλό παιδί που ήμουν. Πλέον, είμαι επιφυλακτική, αμυντική και καχύποπτη. Έχω περάσει τα πάντα. Αυτό δεν είναι βέβαια, δικαιολογία για εμένα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω κι άλλο με τον εαυτό μου. Και να το ξεπεράσω. Αλλά, σας παρακαλώ να δουλέψετε κι εσείς με τον δικό σας εαυτό. Ώστε να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος».

 

toyni5

«Τι σας κάνω μεσημεριάτικα! Σίγουρα έχετε κουλαθεί τελείως τώρα με αυτά που ανεβάζω. Απλά καταπιέζω τόσα πολλά μέσα μου και βλέποντας σήμερα όλη μέρα το αγόρι μου να μιλάει έτσι για εμένα δημόσια, μου βγήκε το παράπονο», πρόσθεσε. «Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζωβ ό,τι κι αν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο π****** είμαι, πολλά από αυτά συνοδεύονται από το περιβόητο ροζ βίντεο (που για εμένα είναι βιασμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα, αυτό που θέλετε να λέτε μερικοί). Και δεν τον νοιάζει καθόλου! Τόσο με αγαπάει και τόσο πολύ ξέρει το ποιόν του ανθρώπου που έχει δίπλα του».

 

toyni6

Πηγή: protothema.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση