Η σχέση του Κλοπ με τον... Τζέιμς Μποντ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 19:39 Η σχέση του Κλοπ με τον... Τζέιμς Μποντ

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη (29/09) και ο παλιός άσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ πήρε συνέντευξη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον πράκτορα 007 εδώ και 15 χρόνια, ρωτώντας τον -μεταξύ άλλων- και για το αν θα μπορούσε να υποδυθεί και ο... Γιούργκεν Κλοπ τον Μποντ.

Κι ο Κρεγκ ήταν ξεκάθαρος: Θα μπορούσε να είναι ακόμη... καλύτερος κι από τον ίδιο. «Τον λατρεύω, οπότε η απάντησή μου είναι... ναι. Είμαι τυχερός που τον έχω συναντήσει μια-δυο φορές και απλά σε κάνει να θέλεις να τον ακολουθείς.

Δεν έχω γνωρίσει πάνω από δύο ανθρώπους με τα χρόνια που το έχουν αυτό. Ο άλλος είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον βασικά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον... αναφέρω. Είναι ηγέτης. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είναι πολύ παραπάνω από τον Τζέιμς Μποντ» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός.

Οι ρεπόρτερ δεν έχασαν την... ευκαιρία και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (01/10) ρώτησαν τον Κλοπ για τα κολακευτικά λόγια του Ντάνιελ Γκρεγκ, με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει μία... απίθανη απάντηση:

«Δεν θέλω να γίνω Τζέιμς Μποντ. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και κανείς δεν θα ήθελε να με δει να βγαίνω από τη θάλασσα με το... μαγιό μου!» ήταν το σχόλιο του Κλοπ που σκόρπισε άφθονο γέλιο στην αίθουσα Τύπου των «reds».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση