Τζόαν Κόλινς: Μόλις κυκλοφόρησαν τα ημερολόγιά της και στάζουν δηλητήριο για όλο το Χόλιγουντ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 13:09 Τζόαν Κόλινς: Μόλις κυκλοφόρησαν τα ημερολόγιά της και στάζουν δηλητήριο για όλο το Χόλιγουντ

 

Η σταρ - και  απόλυτη «κακιά» της «Δυναστείας» - δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Η Τζόαν Κόλινς, η απόλυτη «κακιά» της τηλεοπτικής σειράς «Δυναστεία» στα 88 της, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Ημερολόγια χωρίς συγνώμες» και θυμήθηκε όλες τις κακίες που έχει πει -και σκεφτεί - τα τελευταία 70 χρόνια. Ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τους περνά γεννές δεκατέσσερις.  

Από το στόμα της Τζόαν Κόλινς ωστόσο, δεν γλίτωσε ούτε και η σταρ Τζενιφερ Άνιστον από τα «Φιλαράκια».

«Κάθισα μια μέρα να δειπνήσω σε ένα απά τα ακριβότερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και στο διπλανό τραπέζι ήταν η Τζένιφερ Ανιστον με παρέα. Δεν έχω ξαναδεί τόσο λεπτά μπράτσα. Λυπήθηκα τον Μπράντ Πιτ.  Αλλά μετά από λίγο έμαθα πως την άφησε για την Αντζελίνα. Αυτή είχε ακόμα πιο ξερακιανά άκρα. Έλεος. Τι βίτσιο με τις καχεκτικές έχει ο Μπραντ;».

 
000_DV1658560
Η Τζόαν Κόλινς μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ στην δεξίωση μετά την βράβευση της ηθοποιού με OBE

Ούτε βέβαια η Σοφία Λόρεν δεν ξεφεύγει από το βιτριολικό χιούμορ της Τζόαν Κόλινς. «Τα λευκά δόντια της Σοφία», γράφει χαρακτηριστικά  «μοιάζουν σαν να είναι σκαλισμένα από ελεφαντόδοντο»!

Από τα σχόλια της δεν γλυτώνει ούτε ο εαυτός της: 25 Νοεμβρίου 1996. Ο Βρετανός γενικός ακόλουθος της πρεσβείας στην Ουάσιγκτον με κάλεσε στο τηλέφωνο να με ενημερώσει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ με θα βραβεύσει με την τιμητική διάκριση ΟΒΕ. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν «Τι στο καλό, τους τελειώσαν οι υποψήφιοι και διάλεξαν εμένα; Η καριέρα μου ήταν σε πτώση. Αν ήξερα οτι το απλά ξεμάλλιασμα της Λίντα Έβανς σε ένα επεισόδιο της Δυναστείας θα μου χάριζε έναν έπαινο,  θα έπρεπε να την είχα πνίξει στην πισίνα για να με κάνει η βασίλισσα ιππότη»…

Από το στόμα της δεν ξεφεύγουν ούτε οι Καρντάσιανς.  «Έχει πέσει πολύ χειρουργική επέμβαση εκεί» δηλώνει  δηκτικά για τις Καρντάσιαν η Κόλινς. «Είμαι η μοναδική που βλέπει ότι υπάρχει κρίση παχυσαρκίας σε αυτήν την οικογένεια;». «Έχετε πάει ποτέ σε κομμωτήριο; Οι Καρντάσιαν, για παράδειγμα». «Η Κρις Τζένερ, η μητέρα τους, είναι καλή μου φίλη και δεν θέλω να είμαι αγενής με τα παιδιά της, αλλά έχει πέσει πολύ χειρουργική επέμβαση εκεί και μίλησα με τους φίλους μου γι 'αυτό, όπως είμαι σίγουρη και εσείς, για τους κώλους τους, τις μικροσκοπικές μέσες», είπε.

 

Και ανοίγει την συζήτηση για τις σημερινές τάσεις στην αισθητική χειρουργική:  «Αυτά τα χείλη που κάνουν οι άνθρωποι, νομίζω ότι φαίνονται γελοία». «Συγγνώμη κιόλας. Αν οι άνθρωποι θέλουν να τριγυρίζουν έτσι, εγώ θα το κοροϊδέψω».

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση