Τα γενέθλια του Sting στο Ηρώδειο – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 13:16 Τα γενέθλια του Sting στο Ηρώδειο – ΒΙΝΤΕΟ

Μία μαγική βραδιά χάρισε ο Sting σε όσους κατάφεραν να βρεθούν στο Ηρώδειο το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης, έχει σήμερα γενέθλια, καθώς γίνεται 70 ετών, και επέλεξε να τα γιορτάσει στην Αθήνα,  σε δύο μοναδικές συναυλίες στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του «My Songs», ο Sting επέστρεψε στην Αθήνα, τρία χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας.

Το ελληνικό κοινό που έσπευσε στο Ηρώδειο, τον αποθέωσε και απόλαυσε τις υπέροχες ερμηνείες του διάσημου Βρετανού καλλιτέχνη σε αγαπημένα και κλασικά πλέον τραγούδια του ρεπερτορίου του. O Sting έχει στο πλευρό του και τον αγαπημένο γιο και μουσικό Joe Sumner ή «coco» όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα.

Στο τέλος της χθεσινής συναυλίας του, η μπάντα του άρχισε να τραγουδά το “Happy Birthday” για τα γενέθλια του Sting, με το κοινό να χειροκροτεί ρυθμικά.

“Ευχαριστώ Αθήνα. Θα σας ξαναδώ” είπε ο Sting συγκινημένος, “σβήνοντας” τα κεράκια του στην Αθήνα.

Στο Ηρώδειο έδωσαν το “παρών”, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Sting στο παρελθόν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας με την σύζυγό του, η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της Μάξιμο.

Πηγή φωτό: ndp

Προσαρμοσμένη αναζήτηση