Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λευτέρης Κοκογιοννάκης: «Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για υποδυθώ τον Ντόντο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 19:10 Λευτέρης Κοκογιοννάκης: «Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για υποδυθώ τον Ντόντο»
Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος υποδύεται τον Ντόντο στo «Κομάντα και Δράκοι» μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA.

Στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης. Ο νεαρός ο οποίος υποδύεται τον Ντόντο στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» αποτελεί αναμφίβολα την αποκάλυψη της χρονιάς και μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA.

O Λευτέρης Κοκογιαννάκης τόνισε πως «είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου» συμπλήρωσε ο Ντόντος από τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι». Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα».

Για συμπληρώσει: «Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο».

πηγή: gazzetta.gr