Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM 4 – Βασίλης Παρωτίδης: Αποχώρησε οικειοθελώς; Τι πρέπει να ξέρεις για το φαβορί – «κλώνο» του Ηρακλή Τσουζίνοφ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 21:57 GNTM 4 – Βασίλης Παρωτίδης: Αποχώρησε οικειοθελώς; Τι πρέπει να ξέρεις για το φαβορί – «κλώνο» του Ηρακλή Τσουζίνοφ

O Βασίλης Παρωτίδης είναι ένα από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του GNTM 4, καθώς και η κριτική επιτροπή αλλά και οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστη την ομοιότητά του με τον περσινό νικητή του ριάλιτι μόδας, Ηρακλή Τσουζίνοφ. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι το φαβορί έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι. 

Ο 18χρονος Βασίλης ζει στην Αθήνα, σπουδάζει ψυχολογία ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει φανατικά callisthenics και περνά χρόνο με τους φίλους του. Η παρέα του λόγω της ενέργειάς του, τον φωνάζει χαϊδευτικά Goofy.



Ο Βασίλης Παρωτίδης με τη συμμετοχή του στο GNTM 4, θέλει να τον γνωρίσει ο κόσμος για να διεκδικήσει δουλειές, ενώ η δίψα του για νέες εμπειρίες, του δίνει το κίνητρο για να πετύχει κάθε στόχο.



Μέχρι στιγμής η πορεία του στο GNTM 4 είναι πολύ καλή, ωστόσο ο ίδιος πρέπει να δίνει κάθε φορά τον καλύτερό του εαυτό για να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Δες την οντισιόν του Βασίλη Παρωτίδη που είχε καταπλήξει τους κριτές.

πηγή: Tlife.gr