Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε στόρι στο Instagram με την Μπαλατσινού και τον Κικίλια [εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 12:18 Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε στόρι στο Instagram με την Μπαλατσινού και τον Κικίλια [εικόνα]

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν με τη Ναόμι Κάμπελ στο Παρίσι.

Η "γαζέλα της μόδας", η Ναόμι Κάμπελ, με ένα στόρι στο Instagram της έκανε γνωστή τη συνάντησή της με την Τζένη Μπαλατσινού και τον σύζυγό της υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Η 51χρονη σταρ της πασαρέλας μοιράστηκε το στιγμιότυπο από την συνάντηση στο Παρίσι με τους 11,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν μόλις 15 ετών και παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα μπαλέτου, όταν την είδε στο δρόμο η διευθύντρια του πρακτορείου μοντέλων Elite και υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο. Έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο πο πόζαρε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue, μετά από απαίτηση του Yves Saint Laurent, που απειλησε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αποσύρει όλη του τη διαφήμιση και υποστήριξη από το περιοδικό.

Έκτοτε, η Ναόμι Κάμπελ με την εξωτική της ομορφιά μάγεψε το φακό των φωτογράφων, έγινε η μούσα του Τζιάνι Βερσάτσε, ανοίγοντας έτσι τις σχεδόν ερμητικά κλειστές πόρτες για τα μαύρα μοντέλα.

Μπαλατσινού

Πηγή: thetoc.gr