Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο σόου από τη Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον και έδειξε τα εσώρουχά της [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 15:36 Νέο σόου από τη Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον και έδειξε τα εσώρουχά της [Βίντεο]

Συνεχίζει να προκαλεί στα 63 της χρόνια η Μαντόνα - Σήκωσε το φόρεμά της και έδειξε τα οπίσθιά της σε όλη την Αμερική

Απολαμβάνει να προκαλεί με όσα λέει και όσα κάνει η Μαντόνα και δεν χάνει ευκαιρία να δίνει σόου στις κάμερες και τις συνεντεύξεις της.

Η πασίγνωστη ποπ σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, "The Tonight Show", προκειμένου να μιλήσει για το νέο της ντοκιμαντέρ Madame X.

Αρχικά, η Μαντόνα είπε: "Η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας. Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία. Και έτσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο".

Λέγοντας αυτά, πετάχτηκε από τη θέση της και ξάπλωσε στο γραφείο, μπροστά από τον παρουσιαστή, ο οποίος πανικοβλήθηκε: "Όχι, όχι, Μαντόνα σταμάτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σταμάτα τώρα". Παράλληλα, έβγαλε το σακάκι του και προσπάθησε να καλύψει το σώμα της σταρ.

Η Μαντόνα σηκώθηκε όρθια και είπε γελώντας: "Κανένας δεν θα δει τίποτα, Θεέ μου". Aμέσως μετά, χωρίς να την πτοεί κανένας και τίποτα, σήκωσε τη φούστα της και έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα, προτού καθίσει πάλι.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε "φωτιά" από τα αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να τη χαρακτηρίζουν "γελοία", ενώ δεν ήταν λίγοι και οι υποστηρικτές της που τη θαυμάζουν για όσα αντιπροσωπεύει μετά από τόσα χρόνια καριέρας.

Στη συνέντευξη η Μαντόνα μίλησε, μεταξύ άλλων, για ρόλους που έχει απορρίψει. Αποκάλυψε ότι δεν δέχθηκε ρόλο στο Matrix. "Μπορείς να το πιστέψεις; Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ", σχολίασε και πρόσθεσε ότι ένα μικρό κομμάτι της μετανιώνει για αυτή τη στιγμή της ζωής της.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι απέρριψε τον ρόλο της Catwoman στο Batman Returns, όπως πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Showgirls. Ωστόσο, ανέφερε ότι μετάνιωσε την απόφασή της μόνο για την πρώτη ταινία.

Πηγή: thetoc.gr