Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ένας έρωτας που δεν ήταν με την πρώτη ματιά και έφτασε στο γάμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 09:33 Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ένας έρωτας που δεν ήταν με την πρώτη ματιά και έφτασε στο γάμο

Το ταιριαστό ζευγάρι σφράγισε τον έρωτά του με πολιτικό γάμο κεκλεισμένων θυρών στην αγαπημένη του Ύδρα.

Όπως αθόρυβα γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι πριν από τέσσερα χρόνια, το ίδιο αθόρυβα τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο χθες το απόγευμα στην γραφική Ύδρα, η όμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο γνωστός τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής του ζωής επέλεξε να έχει κοντά του στο ξενοδοχείο «Υδραία», που έλαβε χώρα το ευτυχές γεγονός, μόνο τους δικούς του ανθρώπους και κάποιους φίλους του, οι οποίοι αποτέλεσαν την αφορμή να γνωριστούν και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με όμορφη κατάληξη. Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής.

Πολιτικός γάμος στην αγαπημένη τους Ύδρα

Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές. Το ίδιο έκαναν και φέτος το καλοκαίρι αλλά και τις αρχές Αυγούστου του 2020 και του 2019, όπου paparazzi τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερές καλοκαιρινές στιγμές.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός μπορεί να μην ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ήταν σίγουρα μια δυνατή σχέση που έπρεπε να ζήσουν και οι δυο:

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε».

Για τον γάμο τους η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια απλή και ταυτόχρονα σικ μπομπονιέρα, η οποία αποτελούνταν από ένα μπεζ πουγκί δεμένο μ ένα ματσάκι από λεβάντες, ενώ ως δώρο στους καλεσμένους δόθηκε και από ένα γλαστράκι με το φυτό ανθούριο και μια κάρτα «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια» με καλλιγραφικά γράμματα.

Καθ’όλη την διάρκεια της σεμνής τελετής η Τόνια και ο Κωστής έλαμπαν από ευτυχία, όπως όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί. Όπως έχουν παραδεχτεί ο γάμος και για τους δυο είναι μια τυπική διαδικασία, αφού αισθάνονται και ζουν ως παντρεμένοι από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι τόσο ταιριαστοί και ερωτευμένοι, που δεν δίστασαν να το δείξουν αυτό που αισθάνονται και στο κοινό, αρκεί να δει κάποιος το video clip του τραγουδιού «Μικροπράγματα» του Κωστή Μαραβέγια με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους επώνυμους φίλους τους, για να διαπιστώσει κάποιος την χημεία μεταξύ τους.

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι για την Τόνια

Για χάρη της ο Κωστής έχει γράψει και τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη, το οποίο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα:
«Το αγαπημένο μου τραγούδι του Κωστή είναι το “Δε σταματώ”. Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μού είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε μια φορά. Μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν ένα δώρο. Ήταν για μια στιγμή, αλλά ήταν πολύ ωραίο».

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα γι αυτό και όταν φωτογράφοι και κάμερες συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου εκείνοι δεν αδιαφόρησαν αλλά έστειλαν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.

Πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση