Ένας άλλος… Τομ Κρουζ: Με πρησμένο πρόσωπο και παραπάνω κιλά - Φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 14:07 Ένας άλλος… Τομ Κρουζ: Με πρησμένο πρόσωπο και παραπάνω κιλά - Φωτογραφίες

Η εμφάνιση που απογοήτευσε τους θαυμαστές του.

Ένας... άλλος Τομ Κρουζ εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο. Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο με τον υιοθετημένο γιο του, τον 26χρονο Κόνορ και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series. Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι ο χολιγουντιανός σταρ είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει στο πρόσωπό του γεμίσματα με υαλουρονικό οξύ. 

Ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» κάθισε στις vip θέσεις και αυτό που όλοι παρακολούθησαν είναι πως τελευταία έχει αλλάξει η εξωτερική του εμφάνιση.

Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο ενώ είχε και παραπάνω κιλά και όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές του σε καμία περίπτωση η εμφάνισή του δεν θύμιζε αυτή του περασμένου Ιουλίου σε αγώνα της Formula 1 ή στους πρόσφατους αγώνες τένις στο Wimbledon.

Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός φορώντας ένα σκούρο μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι.

Οι θαυμαστές ειδοποιήθηκαν για την παρουσία του διάσημου ηθοποιού, όταν εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη και άρχισε να παίζει το Danger Zone, από την ταινία του «Top Gun».

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση