Τόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια - Ο Μουζουράκης μεταξύ των 10 καλεσμένων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 20:04 Τόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια - Ο Μουζουράκης μεταξύ των 10 καλεσμένων

Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από την τελετή του πολιτικού της γάμου με τον Κωστή Μαραβέγια

Mετά την πρώτη λιτή ανάρτησή της ύστερα από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από την τελετή.

Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο όπου τόσο εκείνη όσο και ο Κωστής Μαραβέγιας κρατούν ο ένας τον άλλον ευτυχισμένοι, στην τελετή του πολιτικού τους γάμου.

Και οι δυό τους υπέρκομψοι με τη νύφη Τόνια Σωτηροπούλου να έχει επιλέξει λευκό νυφικό και πέπλο πιασμένο χαμηλά στα μαλλιά της. Ο γαμπρός Κωστής Μαραβέγιας τόλμησε χρώμα στο σακκάκι που συνδύασε με θαλασσί πουκάμισο, χωρίς γραβάτα.

H Τόνια Σωτηροπούλου συνοδεύει τη φωτογραφία με το μήνυμα "Love actually 11.10.2021".

maravegias

Το ζευγάρι έχει επιλέξει τους χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή κρατώντας τις στιγμές τους για τους ίδιους. Το ίδιο ακριβώς επέλεξαν και για τον γάμο τους.

Ο γάμος τελέστηκε στις 6.15 μ.μ. της Δευτέρας από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περάκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Στο ξενοδοχείο "Υδραία" ο γάμος

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Υδραία" - το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Υδρας, που ήταν παλιό αρχοντικό και έχει ανακαινιστεί.

Το αρχοντικό Οικονόμου βρίσκεται πάνω στο λόφο με οχυρωματικό χαρακτήρα ανάμεσα στα πεύκα και έχει καταπληκτική θέα.

Τόσο η Τόνια Σωτηροπούλου όσο και ο Κωστής Μαραβέγιας είχαν φροντίσει να μπερδέψουν τα ΜΜΕ, δημοσιεύοντας παραπλανητικές πληροφορίες για το πού βρίσκονται λίγο πριν τον γάμο.

Ενώ και οι δυο βρίσκονταν στην Ύδρα από την Κυριακή, η Σωτηροπούλου είχε ανεβάσει μια φωτογραφία λέγοντας ότι βρίσκεται στη Μονεμβασιά, και ο Μαραβέγιας ένα βίντεο όπου έκανε πρόβες στο στούντιο.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να κρύψουν το ευχάριστο γεγονός, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία να κατακλύσουν το νησί.

Παρόλα αυτά, δεν τους επέτρεψαν να τραβήξουν κανένα πλάνο, παρά μόνο τους κέρασαν τούρτα σοκολάτα και κρασί.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση