Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το εκπληκτικό ποσό που κέρδισε το παιδί της σειράς «Two and a Half Men»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 10:37 Το εκπληκτικό ποσό που κέρδισε το παιδί της σειράς «Two and a Half Men»

Πόσα χιλιάδες δολάρια πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο.

Το «Two and a Half Men» ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 2000, που προβλήθηκε για συνεχόμενες 12 σεζόν από το 2003 έως το 2015. Στην σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Chuck Lorre, πρωταγωνιστούσαν οι Jon Cryer και Angus T. Jones, ενώ ο αρχικός συμπρωταγωνιστής τους, Τσάρλι Σιν, απολύθηκε το 2011, αφού η περίεργη συμπεριφορά του μετά από χρήση ναρκωτικών ήταν πάρα πολύ για τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού.

Μάλιστα, σε μια επιστολή 11 σελίδων που έλαβε το TMZ εκείνη την εποχή, η Warner Bros ανέφερε τους λόγους που ο Sheen απομακρύνθηκε από τη βραβευμένη κωμωδία, γράφοντας: «Ο πελάτης σας έχει εμπλακεί σε επικίνδυνα αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και φαίνεται να είναι πολύ άρρωστος».

Ο Sheen τελικά αντικαταστάθηκε από τον Ashton Kutcher, ωστόσο, λιγότερο από δύο χρόνια μετά την απόλυση του Sheen, ο Jones, που υποδυόταν τον ανιψιό του Sheen, ανακοίνωσε ότι φεύγει από το «Two and A Half Men» για θρησκευτικούς λόγους, επικαλούμενος ότι ένιωθε άβολα με τις ξαφνικές «ενήλικες» ιστορίες του χαρακτήρα του. Τι ποσό, όμως, είχε καταφέρει να βγάλει μέχρι εκείνη την ημέρα;

Αν και είναι σαφές ότι ο Angus T. Jones δεν ήταν ευχαριστημένος με τη μακροχρόνια πορεία του στο «Two and a Half Men», σύμφωνα με το thelist.com η σειρά αναμφίβολα ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική και τον καθιέρωσε στο χώρο, ενώ του προσέφερε και ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό που σίγουρα θα του εξασφάλιζε το άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ο Jones κέρδιζε 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο στο απόγειο της καριέρας του στην κωμική σειρά. Εμφανίστηκε σε συνολικά 213 επεισόδια και εκτιμάται ότι κέρδιζε 9- 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ο Jones ήταν επίσης ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός-παιδί στην τηλεόραση για χρόνια και η συνολική καθαρή περιουσία του κοστολογείται περίπου στα 20 εκατομμύρια δολάρια.