Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γάμος Σωτηροπούλου - Μαραβέγια: Το πάρτι, τα ονόματα στο παπούτσι και ο χορός με Σαμαρά και Μοθωναίο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 10:40 Γάμος Σωτηροπούλου - Μαραβέγια: Το πάρτι, τα ονόματα στο παπούτσι και ο χορός με Σαμαρά και Μοθωναίο

«Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδεψε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Μπορεί να μην άφησαν ούτε ένα κλικ να διαρρεύσει από την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους φρόντισαν όμως οι ίδιοι να χαρίσουν στους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από το γάμο τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας λίγα μόλις 24ωρα από τον πολιτικό τους γάμο στην Ύδρα δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμές και συναισθήματα με τους θαυμαστές τους.

Χθες ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψε ένα υπέροχο κείμενο για τη γυναίκα της ζωής του και σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε… backstage φωτογραφίες τόσο από εκείνους όσο και από τους λίγους και εκλεκτούς που ήταν καλεσμένοι στη μεγάλη τους χαρά.
«Λίγη αγάπη ακόμα …Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες από το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Πηγή: protothema.gr