Η Γουάντα Νάρα χωρίζει τον Μάουρο Ικάρντι: «Κατέστρεψες την οικογένεια για μια σκύλα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 14:31 Η Γουάντα Νάρα χωρίζει τον Μάουρο Ικάρντι: «Κατέστρεψες την οικογένεια για μια σκύλα»

Την κεράτωσε και τον διώχνει αφού πρώτα τον διασύρει στa social media - Η σύζυγος και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή  διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες - Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου

Οργισμένο story έκανε η Γουάντα Νάρα, στo οποίo αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και αφήνει να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριαμό της, διαγράφοντάς τες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Όσον αφορά την «πέτρα του σκανδάλου», ξένα μέσα αποκαλύπτουν ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η 29χρονη China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και χορεύτρια, η οποία αναμφίβολα είναι αρκετά όμορφη. Αυτή, άραγε, «πήρε τα μυαλά του» επιθετικού της Παρί; Σύντομα θα φανεί! Πάντως η Γουάντα Νάρα, με την ισχυρή προσωπικότητα, εξοργίστηκε με τα νέα καμώματά του και τον έστησε στον τοίχο δημοσίως, χωρίς να υπολογίζει τίποτα! 

Η 29χρονη China Suarez:

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών! Ο χωρισμός αυτός θα αλλάξει πολλά, αφού η Γουάντα Νάρα, εκτός από σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, είναι και μάνατζερ του, δηλαδή τον εκπροσωπεί.

DI3DAXiVwAA7f6Y

Να σημειωθεί ότι μόλις την Παρασκευή η Γουάντα Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού,  Φραντσέσκα και Ιζαμπέλα Ικάρντι, βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ. Μάλιστα, η 34χρονη δημοσίευσε στορι στο Instagram από το παιχνίδι. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τώρα, η σχεση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα οδεύει προς το τέλος.. 

Υπενθυμίζεται ότι το πιο συζητημένο ζευγάρι της δεκαετίας στο χώρο του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε το 2014.

πηγή: protothema.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση