Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένος με 22χρονη καλλονή ο γοητευτικός πρωταγωνιστής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 11:55 Η Γη της Ελιάς: Ερωτευμένος με 22χρονη καλλονή ο γοητευτικός πρωταγωνιστής

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Η Γη της Ελιάς“, Σπύρος Νικολαΐδης, έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της 22χρονης Μελίνας Μπαλτογιάννη.

 

Έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού της σειράς «Η Γη της Ελιάς», που προβάλλει το Mega. Ωστόσο, ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο νέος ταλαντούχος ηθοποιός και διακεκριμένο μοντέλο, έχει ήδη βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της 22χρονης Μελίνας Μπαλτογιάννη. Είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο, αν και τους τελευταίους μήνες τους χωρίζει η Κύπρος, καθώς ο Σπύρος ταξιδεύει στο Νησί της Αφροδίτης, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου. Φαίνεται, όμως, ότι η απόσταση δεν τους πτοεί.

Μελίνα Μπαλτογιάννη

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας διατηρούν την καθημερινή επικοινωνία τους, ενώ φροντίζουν να περνούν όμορφα τις στιγμές που σμίγουν. «Σήμερα συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος, γιατί είχα καιρό να τη δω. Ήμουν στην Κύπρο για γυρίσματα… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και παραπάνω», δήλωσε ο Σπύρος Νικολαΐδης όταν βρέθηκε μπροστά στους φωτογράφους σε εκδήλωση όπου έδωσε το «παρών» μαζί με την αγαπημένη του.

Σπύρος Νικολαίδης

Η Μελίνα έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα και τη Νεάπολη, σπουδάζει Ιατρική, αλλά παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχοντας ήδη αποκτήσει και τίτλο σε καλλιστεία. Διατηρεί blog και κανάλι στο YouTube, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει να διαβάζει λογοτεχνία και ποίηση. Το μόντελινγκ συνιστά ένα κοινό ενδιαφέρον τους, αφού ο ηθοποιός είναι γνωστό μοντέλο, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχής του στο «My style rocks».

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λος Άντζελες. Την περασμένη χρονιά κέρδισε τον τίτλο Mr GS Hellas 2020 και ψηφίστηκε ως ο ομορφότερος άνδρας για το 2020. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει και τη δική του σειρά ρούχων και κοσμημάτων με το όνομα «Nikolais».

Όσοι γνωρίζουν τον Σπύρο και τη Μελίνα κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, ενώ και οι δύο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν την ωριμότητα να διαχειριστούν τις αλλαγές που φέρνουν σε μια σχέση οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και η απόσταση.

 

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση