Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:21 Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».  Μετά από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον γνωστό παρουσιαστή, οι γιατροί αποφάσισαν την προληπτική διασωλήνωσή του αλλά πλέον έχει αποσωληνωθεί. 

Για την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στον ALPHA η Σοφία Βόσσου, σημειώνοντας ότι είναι καλύτερα αν και παραμένει στην ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Ο γνωστός παρουσιαστής διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και πλέον έχει αποσωληνωθεί. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν 1,5 μήνα μπήκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μια επέμβαση στο ουροποιητικό. Όλο το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε εξαιτίας κάποιον λοιμώξεων, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στον «Ευαγγελισμό». Είχε βγει όμως από το νοσοκομείο, αλλά ξαναμπήκε πρόσφατα. Και ενώ όλα έδειξαν να πηγαίνουν καλά και το βράδυ της περασμένης Κυριακής φαινόταν ότι μέσα στην εβδομάδα θα έπαιρνε εξιτήριο, τα ξημερώματα της Δευτέρας όλα άλλαξαν. Παρουσίασε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, έντονο τρέμουλο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Alpha