Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιωάννα Λίλη: Ο Ζαγοράκης, το GNTM και ο λόγος που κυκλοφορεί με μπαστούνι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 12:30 Ιωάννα Λίλη: Ο Ζαγοράκης, το GNTM και ο λόγος που κυκλοφορεί με μπαστούνι

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ιωάννα Λίλη ήταν μια από τις καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα… Για την προσωπική της ζωή, για το ξεκίνημα της καριέρας της ως μοντέλο, για την εμπειρία της στην τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM αφήνοντας αιχμές για την επιλογή των προσώπων.

Για GNTM: Η Ισμήνη προσπαθεί αλλά...

Μιλώντας λοιπόν για το φετινό GNTM λέει: «Κάποιες φορές με χαλάει αυτό που βλέπω σαν πρόγραμμα. Μου αρέσουν κάποιοι κριτές, κάποιοι άλλοι, όχι. Η Βίκυ Καγιά θεωρώ ότι έχτισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, προσπαθεί, έχει δείξει καλές προθέσεις για να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά είναι και η πρώτη της φορά στην τηλεόραση. Θέλει τον χρόνο της, έχει να δείξει πολλά. Κάποιες φορές με έχουν χαλάσει οι δοκιμασίες, όπως φέτος στην πρώτη δοκιμασία φωτογράφισης όπου οι παίκτες δεν είχαν γνωριστεί καλά καλά και θα έπρεπε να φωτογραφηθούν ως ζευγάρια. Με βρήκε αντίθετη γιατί όσα χρόνια ήμουν στο χώρο, κάτι τέτοιο δεν μου ζητήθηκε ποτέ».

Ο ρόλος της μητέρας

«Η κόρη μου είναι στα 15 και ο γιος μου στα 8. Καμία φορά αναρωτιέμαι αν έχω μείνει πίσω κι εγώ, μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις… πιάνω, είναι της νέας γενιάς. Ο μικρός ασχολείται με την μπάλα, του αρέσει η μπάλα, αλλά δεν παθιάζεται με το ποδόσφαιρο, όπως ο άνδρας μου. Δεν λαχταρά να γίνει ποδοσφαιριστής. Αγαπά πολύ την ταχύτητα του αρέσει πολύ, εννοείται όμως είναι πολύ προσεκτικός».

Ο γάμος με τον Ζαγοράκη και η καραντίνα

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις τις υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι. Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θοδωρή Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια».

Το χειρουργείο στο πόδι και ο λόγος που κυκλοφορεί με μπαστούνι

«Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσαινα και είπε να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vintage στιλ».

Πηγή: protothema.gr