Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάνια σε Βίσση: "Πιο πολύ ένιωθα ότι παντρεύτηκα εσένα, παρά τον Καρβέλα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 10:55 Πάνια σε Βίσση: "Πιο πολύ ένιωθα ότι παντρεύτηκα εσένα, παρά τον Καρβέλα"

Η ακομπλεξάριστη συνέντευξη της Άννας Βίσση στην Αννίτα Πάνια. Μίλησαν για την ζωή τους με τον Νίκο Καρβέλα, περιγράφοντας αστείες ιστορίες και αμήχανα περιστατικά από τον γάμο τους μαζί του.

Πρεμιέρα είχε η εκπομπή της Αννίτας Πάνια με τίτλο "Ανοιχτά" στο Open, με πρώτη καλεσμένη την διάσημη τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν παντρευτεί στο παρελθόν τον Νίκο Καρβέλα, μίλησαν για την ζωή τους με τον γνωστό καλλιτέχνη, περιγράφοντας μερικά αστεία περιστατικά και όχι μόνο.

"Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει", ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της σχέσης της μαζί του, δηλώνοντας: "Ο Νίκος ήταν λίγο τρομακτικός, αλλά και ελκυστικός, ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, εκκεντρικός, ψαγμένος, φιλοσοφημένος". "Αλλά και βρωμιάρης, εντός και εκτός εισαγωγικών", συμπλήρωσε γελώντας.

Η Αννίτα Πάνια, μάλιστα, έδωσε στην Άννα Βίσση ένα γράμμα που της είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας, με την τραγουδίστρια να συγκινείται και την παρουσιάστρια να αναφέρει πως πρόκειται για έναν πολύ τρυφερό άνθρωπο, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η Αννίτα Πάνια μοιράστηκε την ιστορία πίσω από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και πώς ένιωσε όταν παντρεύτηκε τον γνωστό δημιουργό, μετά το διαζύγιό του από την Άννα Βίσση.

"Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο", περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Πηγή: Open