Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 11:35 Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου: Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα.  Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική», είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια.

Τις πρώτες του δηλώσεις για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα καθώς ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Καθώς λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου συνομιλούσε με την τηλεοπτική της παρέα στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τους διέκοψε κάνοντας χιούμορ!

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική»,  είπε αστειευόμενος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του».

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε. Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου».

Πηγή: Alpha