Στη Σαντορίνη η Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι, λίγο πριν τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 17:07 Στη Σαντορίνη η Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι, λίγο πριν τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη.

Στην Σαντορίνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Μέγκαν Φοξ, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι, όπως αποκαλύπτει μία πρόσφατη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη.

Όπως αναγράφεται πάνω στο στιγμιότυπο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αθλητής, συνάντησε την Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι στην Σαντορίνη.

255121087_498474464476321_8350063225608287395_n+

Το ίδιο στιγμιότυπο αναδημοσίευσε λίγο αργότερα και ο λογαριασμός της Soula Glamorous.

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «The Expendables 4», που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος τραγουδιστής. 

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με ένα ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων των Αναλώσιμων, στην χώρα μας αυτές τις ημέρες βρίσκονται και άλλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση