Πατείς με πατώ σε στην Ερμού σε εγκαίνια που τραγούδησε ο τράπερ Light - Χωρίς μάσκες και αποστάσεις [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 18:39 Πατείς με πατώ σε στην Ερμού σε εγκαίνια που τραγούδησε ο τράπερ Light - Χωρίς μάσκες και αποστάσεις [Βίντεο]

Απίστευτος συνωστισμός χωρίς μάσκες και αποστάσεις στην Ερμού για τον τράπερ Light

Απίστευτος συνωστισμός χωρίς μάσκες και αποστάσεις με αφορμή εγκαίνια καταστήματος που ήταν προσκεκλημένος ο δημοφιλής τράπερ Light, την ώρα που τα επιδημιολογικά δεδομένα της πανδημίας του κορονοϊού είναι εφιαλτικά. Ενδεικτικά, την Παρασκευή που δόθηκε η συναυλία, είχαν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ 7.909 νέα κρούσματα και σήμερα αναμένονται πάνω από 8.000.

Οι ανησυχητικές εικόνες είναι από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, στην Ερμού όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής της τραπ έδωσε το "παρών" στο σημείο.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί για να ακούσουν τον Light δεν τήρησαν τις αποστάσεις, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου ο κόσμος δεν φορούσε μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού.

Η εκδήλωση έγινε στον δρόμο, με μεγάλο ζητούμενο τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Το κάλεσμα με προσκεκλημένο τον τράπερ Light είχε γίνει μέσα από τα social media.

Πηγή: thtetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση