Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζενεβιέβ: Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει - «Eίχα όζο σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του γκολφ»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 15:26 Ζενεβιέβ: Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει - «Eίχα όζο σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του γκολφ»

«Είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ και πειράχτηκε πάρα πολύ ο θυροειδής μου».

Άγνωστες πτυχές της ζωής της, πέρα από τα φώτα του GNTM, ξετύλιξε στην Κατερίνα Καινούργιου η κριτής του διαγωνισμού μόδας, Ζενεβιέβ Μαζαρί. Για την αυστηρότητα που εκπέμπει είπε: ««Οι φοιτητές μου, τον πρώτο μήνα με μισούσαν, ήμουν η “μαύρη κατάρα”. Μετά καταλάβαιναν ότι αυτή τη αυστηρότητα είναι γιατί θέλω να γνωριστούμε χωρίς να λέμε ψέματα» είπε.

Μίλησε επίσης για το πρόβλημα υγείας που έχει, που της στέρησε τα μαλλιά της. «Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά. Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι. Είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ και πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω.

Πριν ξεκινήσει η πανδημία είχα όζο σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του γκολφ και κινδύνευαν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας. Πιο πολύ κινδύνευα να γίνει καρκίνος, όσες παρακεντήσεις κι αν έκανα, για ένα χιλιοστό. Από την αφαίρεση και μετά υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία. Αυτό που σου λένε οι γιατροί -τον αγαπώ πολύ τον γιατρό μου- είναι ότι όταν τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου. Εγώ ευτυχώς είχα κάνει τα παιδιά μου οπότε μπόρεσα να μείνω έγκυος. Εγώ έχασα τα μαλλιά μου. Είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης. Θα μπορούσα να είχα χάσει τα δόντια μου, τα νύχια μου.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σχεδόν σε οτιδήποτε. Στον τελευταίο κύκλο του GNTM κόβαμε το γύρισμα για να μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης. Δεν μπορείς να με βάψεις με οτιδήποτε. Φαντάσου να εργάζεται με πανδημία και το ανοσοποιητικό σου σύστημα να είναι το χειρότερο. Και πριν την πανδημία πίστευα στην ιατρική και με το ξέσπασμα πορευόμασταν με ό,τι μας πει ο γιατρός μας» είπε.

«Θέλω να γεράσω, να δω τα παιδιά μου»

Η Ζενεβιέβ μίλησε για την οικογένειά της. «Εγώ είμαι ορφανή. Ο Βασίλης έχει τους γονείς του και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να διακινδυνεύσουμε να πάθουν κάτι και να φταίμε εμείς.

Έχω χάσει τους γονείς μου από το 2007. Η μητέρα μου έφυγε πρώτη και ήταν η αρχή του ντόμινο. Δεν μιλάω ποτέ για το παρελθόν γιατί είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το χειριστώ χωρίς να καταρρεύσω. Οι συνεντεύξεις μένουν και μπορεί να με δουν. Δεν με έχουν δει να διαλύομαι. Το χειρίζομαι ψυχολογικά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι σωστά απέναντι στα παιδιά μου και τους συνεργάτες μου.

Σε δέκα χρόνια θα είμαι 56 δηλαδή θα έχω καταφέρει να είμαι 4 χρόνια παραπάνω από ό,τι κατάφερε να είναι η μαμά μου σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό θέλω, θέλω να γεράσω. Θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο» είπε.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου τα έχω μεγαλώσει με την άποψη ότι δεν έχουν δικαίωμα να σηκώσουν χέρι ό,τι κι αν συμβεί και στα δύο το ίδιο, δεν διαχωρίζω τη Ροζαλία από τον Μιχάλη. Θες να φωνάξεις; Στρίγκλα αλλά δεν μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου».

«Το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά»

Η κριτής του GNTM είπε ότι έχει πέσει θύμα bullying.

«Αν έχω υποστεί bullying; Με λένε Ζενεβιέβ και μεγαλώνω στην Ελλάδα. Έχω περάσει φρικτά με αυτό το όνομα. Ήμουν και εύκολο θύμα γιατί και είχα περίεργο όνομα, είχα πάρα πολλή ακμή, ήμουν η πιο ψηλή και λόγω του θυρεοειδή ήμουν στέκα, σαν οδοντογλυφίδα. Τότε το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά. Έχω περάσει χρόνια ψυχανάλυσης να λέω στη μαμά μου ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο αφού δεν περνάω καλά» είπε.

Πηγή: Alpha