Ραφαέλα Ψαρρού: Η super hot εμφάνιση με μίνι δαντελένια φούστα, μποτίνια και ανδρικό σακάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 21:28 Ραφαέλα Ψαρρού: Η super hot εμφάνιση με μίνι δαντελένια φούστα, μποτίνια και ανδρικό σακάκι

Η Ραφαέλα Ψαρρού βρέθηκε στα παρασκήνια του τελικού του GNTM και επισκίασε τα μοντέλα δείχνοντας τα θεϊκά πόδια της.

Ο τελικός του GNTM 4 ανέδειξε τη μεγάλη νικήτρια που είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και έριξε αυλαία στο ριάλιτι μόδας για φέτος.

Με αισθητή την απουσία της Βίκυς Καγιά, εκείνος που ανέλαβε το live κομμάτι του σόου δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Καράβα. Με αρκετή άνεση και χωρίς σημαντικά λάθη, ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε την παρουσίαση του live τμήματος του τελικού του GNTM 4 και τα πήγε μια χαρά.

καραβας

Στα backstage ήταν εκεί και τον στήριζε η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κάνει πασαρέλα με τον αγαπημένο της, γράφοντας στη λεζάντα:

"G.N.T.M 4 final! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω".

Η Ραφαέλα με τα θεϊκά πόδια, φόρεσε ένα super hot μίνι δαντελένιο φουστάκι με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με μπλε μπουκάμισο, ανδρικό σακάκι και λουστρινένια μποτάκια.

Ραφαέλα Ψαρρού

 

Ραφαέλα Ψαρρού

 

Ραφαέλα Ψαρρού

 

καραβας

Σύντομα έφτασε η απάντηση του Γιώργου Καράβα, που της έγραψε:

"Ότι ειμαι το χρωστάω σε σένα! Σ' αγαπώ".

Λίγο αργότερα ο Καράβας δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του με την σύζυγό του γράφοντας στη λεζάντα:

"Ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το Μάιο, έφθασε στο τέλος του χθες βράδυ με τον πιο όμορφο τρόπο για μένα ! Ο όγκος των μηνυμάτων αγάπης και θαυμασμού που δέχομαι από χτες είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρος ! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου !

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον @vourmanos την @johada13 και το @starchanneltv για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου !

Για το τέλος κράτησα το κορίτσι μου @rafaela_psarrou ! Ότι και να πω θα είναι λίγο για σενα ! Το μόνο που είναι σιγουρο είναι ότι από τότε που μπήκες στη ζωή μου , με έχεις κάνει καλύτερο άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα , με την αγάπη σου και τη συνεχή στήριξη σου σε ότι και αν κάνω ! Σε αγαπώ ❤️

What’s Next ? Stay tuned to find out …"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση