Μετακομίζουν ξανά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τους αρέσει το σπίτι των 13 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 16:31 Μετακομίζουν ξανά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τους αρέσει το σπίτι των 13 εκατ. ευρώ

Το πουλάνε το σπίτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, γιατί δεν τους αρέσει... Γιατί θέλουν να μετακομίσουν ξανά.

Προς νέο Megxit οδεύουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι, όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα δεν τρελαίνονται με την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο και ετοιμάζονται για νέα μετακόμιση.

Οι πηγές αναφέρουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναζητούν νέο σπίτι προκειμένου να μετακομίσουν από την έπαυλη με τις εννέα κρεβατοκάμαρες, αξίας περίπου 13 εκατ. ευρώ, έπειτα από 18 μήνες, καθώς δεν τους αρέσει η τοποθεσία.

Μάλιστα, οι φίλοι τους αναφέρουν ότι το ζευγάρι αναζητά άλλα μέρη για να μεγαλώσουν τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι, 2 ετών και τη Λίλιμπετ, έξι μηνών την οποία μας έδειξαν πριν από λίγες μέρες.

Μετακομίζουν ξανά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τους αρέσει το σπίτι των 13 εκατ. ευρώ

Η είδηση έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφού το ζευγάρι πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα σαν οικογένεια στην εντυπωσιακή έπαυλη.

Πηγή είπε στην Daily Mirror: "Σκέφτονται να πουλήσουν το σπίτι τους εκεί. Πάντως, δεν θα βγει στην αγορά εξαιτίας των ιδιοκτητών του και οι ίδιοι δέχονται προσφορές μόνο από ανθρώπους που έχουν τους πόρους και είναι σοβαροί αγοραστές. Θέλουν να μείνουν στη γειτονιά ή γύρω εκεί, αλλά δεν τρελαίνονται με το συγκεκριμένο σπίτι και την τοποθεσία”.

 

meghan harry

Η έπαυλη με τους καταπράσινους κήπους και τη θέα στη θάλασσα

Το ζευγάρι αγόρασε το οίκημα που διαθέτει 16 μπάνια, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια πέρυσι, αφού παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά καθήκοντά του και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ενώ παρέδωσε τα κλειδιά του Φρόγκμορ Κότατζ στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η έπαυλη έχει καταπράσινους κήπους και εκπληκτική θέα στη θάλασσα ενώ διαθέτει κελάρια και αίθουσες παιχνιδιών, αλλά και γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, ανεξάρτητο ξενώνα, γήπεδο γκολφ και πισίνα. προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Σεργκέι Γκρίσιν, που αγόρασε την έκταση το 2009.

meghan harry

 

MEGHAN HARRY

 

MEGHAN MARKLE

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση