Cobra Kai: Ο Μάρτιν Κόουβ έχει προβλήματα στη ζωή του λόγω του ρόλου του ως Τζον Κρις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 14:02 Cobra Kai: Ο Μάρτιν Κόουβ έχει προβλήματα στη ζωή του λόγω του ρόλου του ως Τζον Κρις

Πολλές φορές ένας ρόλος για τους ηθοποιούς φέρει επιπτώσεις στην πραγματική τους ζωή, όπως ακριβώς έχει συμβεί και για τον Μάρτιν Κόουβ που υποδύεται τον Τζον Κρις στα Karate Kid και στο Cobra Kai.

Βασισμένο στα πασίγνωστα Karate Kid, το Cobra Kai εκτυλίσσεται περίπου τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα των αρχικών ταινιών.

Μιλώντας στο The Wrap για το «Cobra Kai» η 4η σεζόν του οποίου βγήκε πρόσφατα στον αέρα, ο Κόουβ τόνισε ότι δεν ήθελε να υποδυθεί τον Κρις ως έναν «μονοδιάστατο σκληρό τύπο». Μίλησε επίσης για το γεγονός ότι το να παίξει τον Κρις δεν ήταν πάντα εύκολο, εξηγώντας ότι ένα μέρος της ερμηνείας του παραμένει ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων. Ως αποτέλεσμα, όπως εξήγησε, είχε κάποιες ταραχώδεις σχέσεις στην πραγματική ζωή.

«Αρκετά κομμάτια του χαρακτήρα του Κρις έχουν μπει στην προσωπικότητά μου που, δυστυχώς, μερικά από αυτά μου έχουν προκαλέσει προβλήματα. Γιατί παραμένει για όσο γίνονται τα γυρίσματα και μετά σταδιακά απομακρύνεται. Αλλά φέτος (2021), έχουμε κάνει δύο σεζόν, οπότε ο Τζον Κρις ήταν μέσα μου για έξι μήνες. Και είναι σκληρός τύπος. Αρχίζει να επηρεάζει και άλλα πράγματα στη ζωή σου. Και πρέπει να προσέχεις. Είναι έμφυτο. Δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις, ξέρεις;», είπε ο ηθοποιός.

«Επιτρέψτε μου να σας πω: Σε μια σχέση, είναι πολύ σκληρό. Είχα πολλές διαφορετικές ταραχώδεις σχέσεις – ίδια σχέση, αλλά πολύ ταραχώδης. Ειλικρινά, νομίζω ότι πολλά από αυτά, έχουν να κάνουν, με τις αξίες του Τζον Κρις. Και νομίζεις ότι θα τα ξεπεράσεις γιατί είσαι ο Μάρτιν Κόουβ, δεν είσαι ο Τζον Κρις, δεν είσαι ο χαρακτήρας -αλλά είναι ακόμα εκεί, πολύ διακριτικά. Είναι ακόμα εκεί μέσα. Είναι κινητήρια δύναμη. Γιατί είναι νικητής. Και είσαι ηθοποιός, θέλεις να είσαι νικητής», κατέληξε ο Κόουβ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση